Teknoloji

Avoved’da Birden Fazla Son Olacak

Obsidian Entertainment tarafından geliştirilmeye devam edilen oyun hakkında yeni detaylar gelmeye devam ediyor. Avowed’de birden fazla sonla karşılaşacağımız söyleniyor.


İlginizi Çekebilir:  Açıklanan Yeni Ayrıntılar Ortaya Çıktı


Temmuz 2020’de Xbox Games Showcase’de duyurulan aksiyon-rol yapma oyunu Avoved, geçtiğimiz haftalarda düzenlenen Xbox Developer_Direct sunumunda da karşımıza çıktı ve oynanışa dair pek çok yeni detay bizlere sunuldu.

Avoved’de Birden Fazla Son Görmek Mümkün Olacak

PC ve Xbox için geliştirilen ve sonbaharda piyasaya sürülmesi beklenen oyun için IGN’in oyun yönetmeni Carrie Patel ile yaptığı röportajda yeni detaylar ortaya çıktı. Buna göre Avowed’da birden fazla son olacak. Ancak Patel, seçimler ve bu seçimlere bağlı olarak farklı sonuçlarla karşı karşıya kalsak da, romantizmin ve yoldaşlarımız için kabullenme sisteminin söz konusu olmayacağını söylüyor.

Seçimler daha çok oyuncuların kendilerini ifade edebilmesine yönelik olacak. Yani her görevin, aldığımız kararlar bağlamında oyunun geçtiği dünyada kalıcı etki bırakacak bir sonu olmayacak. Bunun nedeni ise oyuncular için sıkıcı olabilecek her şeyin beklendiği gibi gerçekleşmesi niyetidir. Yani bazı kararların sonuçları etrafımızdaki karakterler üzerinde büyük etki yaratacakken bazen de oldukça bireysel bir hikayeyle karşılaşacağız.

Oyunun yönetmeni Carrie Patel, rol yapma oyunlarının en iyi tarafının içeriğin ton, çeşitlilik, kapsam ve doğa açısından birden fazla yöne gidebilmesi olduğunu söylüyor. Avowed oyununda karşımıza birçok farklı deneyim kazanabileceğimiz kocaman bir dünya çıkacak.

haberespiye.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu