Haber

Babacan, AK Partili seçmene seslendi: Sandıkta sessiz devrim yapalım

DEVA Parti Genel Başkanı Ali Babacan, 14 Mayıs seçimlerine 2 gün kala sosyal medya hesabından AK Parti seçmenine seslenen bir görüntü paylaştı.

“Daha önce AK Parti’ye oy vermiş vatandaşlarımıza sesleniyorum” diyen Babacan, şunları kaydetti:

AK PARTİLİLER BÜYÜK BİR İKİLEM İÇİNDE YAŞIYOR: Bugün özellikle size hitap etmek istedim. AK Parti’nin kuruluşundan beri tanıdığınız bir kardeşiniz olarak bu çok değerli seçimin arifesinde beni bir kez daha dinlemenizi rica ediyorum. Hepimiz görüyoruz ki ülkemizde bu iktidara destek veren torpido ve kolay parayla zengin olmuş bir kesim var. Geri kalan AK Partililer ise dürüst ve çalışkan insanlar. Bu kardeşlerden bazılarının büyük bir ikilemi var, görüyorum. Bir yanda yıllardır destekledikleri ve onlara keyifli günler yaşatan bir iktidar dönemi var, diğer yanda savunduğu değerlerden vazgeçen bir iktidar dönemi var. Geçmişte bir kez daha Erdoğan’a oy verip vermemek konusunda kararsız kalan çok insan görüyorum.

ŞİMDİ KEÇİÖREN’DEKİ O GÜZEL EVDE OTURAN KİŞİ ERDOĞAN MI?: Birçok kişi, “CHP ile neden ittifak yaptınız, neden Kılıçdaroğlu’nu destekliyorsunuz?” Sizlerin desteğiyle genç yaşta, 35 yaşında bakan oldum. Siz gördünüz, şahit oldunuz, beni en iyi siz bilirsiniz. Ben bildiğin Ali’yim. Bulaşıcı değil, haklarınızı olduğu gibi koruyor. Tek bir yolsuzluğa bulaşmadığımı en iyi siz gördünüz. Artık yokum, gençliğimi verdiğim, kurduğum partiden ayrıldım. Çünkü artık gençken kurduğum parti değil. Keçiören’deki o mütevazi evde oturan Erdoğan mı? Yolsuzluk gitti, görüyorsunuz. Aslında her AK Parti seçmeni vicdanında bunu görüyor. Ancak devlet gözünüzün gördüğünü unutturmak için tüm imkanlarını kullanıyor. Açıkça böbürlenerek dört bir yandan kuşatılmış durumdalar.

HEPİNİZ FARKINDASINIZ: Kendi dilini kullanmak için sabah akşam mukaddes dinimizi kullananlar nasıl oluyor da böyle bir zırvalık söylüyorlar? İsimlerinden utanıyorum. Siyaset yapmak insanlık dışıdır. Biliyorum bu mesaj pek çok AK Parti seçmenine ulaşmayacak. Çünkü onlar geçim derdiyle gün boyu çalışan, didinen vatandaşlarımızdır. Duydukları haberlerin doğruluğunu ya da yanlışlığını araştıracak durumda değiller. Biz de onlara ulaşmakta zorlanıyoruz. Ama gerçek bilgilere ulaşma imkanı bulan kardeşlerimiz de var. Beni duyun. ‘Önümüzdeki 5 yılda bu ekonomi nasıl gidecek?’ diye rahat hissetmediğinizi biliyorum. sen sor. Bugünkü hükümetin ülkeyi yönetme yeteneğini kaybettiğinin hepiniz farkındasınız.

HER GÜN KAYBETME KORKUSU DUYMAK: Tek imzayla ülkeyi yönetmeye başladığı 2018 yılından bu yana ülke dibe vurdu. Gerçek durumun ne kadar kötü olduğunu göremiyoruz bile. Sayılarla oynuyorlar. Herkesin gördüğü yüksek enflasyonu daha düşük gösteriyorlar. Bana ‘Bebecan’ diyor ama geçmişin başarılarının yanına bile yaklaşamıyor. Her seçim bir grafik gösterirdi, bu seçimin tek bir grafiği bile yok. Seçimi kaybetme korkusuyla her geçen gün daha da sinirleniyor. ‘Teröristin yanındasın’ iftiraları atıyor.

BEN TANIDIĞIN ALİYİM: Değerli kardeşlerim unutmayın ki bu seçimde Erdoğan’ı yeniden desteklerseniz geldiği bu durumu onayladığınız anlamına gelir. Her şey daha da kötüye gidecek. Sizi korkutanları değil, güzel günler vaat edenleri seçin. Bunun için çok çalışan dürüst ve işinin ehli personeli seçin. Size güçlü, güvenli ve huzurlu bir ülke vaat eden Millet İttifakını seçin. Saf duygularınızı istismar edenlerle bir olmayın. Aileniz ve ülkeniz için en doğru kararı vereceğinize, sağduyunuza, muhakemenize inanıyorum. Yarının Türkiye’sinde sesiniz olmak için yola çıktık. Ben bildiğin Ali’yim. Ben yıllarca Hazine’nin başında durmuş, bir kuruş harama bulaşmamış Ali’yim. Sizlerle birlikte, el ele, sandıkta sessiz bir devrim gerçekleştirelim. (HABER MERKEZİ)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu