Haber

Dundalk taraftarları, Acun Ilıcalı’nın kulübü satın alacağını duyunca çılgına döndü! Jet hızı açıklaması geldi

İngiltere Şampiyonası grubu Hull City’nin sahibi Acun Ilıcalı’nın İrlanda Premier Lig ekiplerinden Dundalk FC’yi pilot kulüp olarak satın alacağı iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Dundalk taraftarları bu haberlere sert tepki gösterirken, kulüp konuyla ilgili açıklama yaptı.

“ENDİŞELİ OLMAK ÖNEMLİ”

Dundalk FC’den yapılan açıklamada, “Dundalk FC’deki yakın tarihli devralma tarihi hepimiz için oldukça travmatik oldu. Başka bir kulüple potansiyel bir ortaklığın nasıl çalışabileceğine dair herhangi bir bağlam veya bilgi olmadan, elbette birçok taraftarın daha fazla patron değişikliği konusunda endişelenmeyin.

“KULÜBÜ SATMAYA ÇALIŞMIYORUZ”

Medyada belirtildiği gibi kulüp ilgili taraflara teklif edilmedi. Bu tür yorumlar, çaresizce kulübü satmaya çalıştığımız izlenimini veriyor. Gerçek şu ki, sadece satmak için çaresiz değiliz. Kulübü satmaya çalışmıyoruz. Kulüp finansal olarak istikrarlı, ilerliyoruz, Avrupa’ya katılmaya hak kazandık. Bunu ikinci sezonda başardık.

“ORTAKLARA İHTİYACIMIZ OLACAK”

Ancak, sınırlarımız konusunda dürüst olmalıyız. Oriel Park’ı aynı anda modernize ederken sahada güçlü bir takımı koruma hedefimize ulaşmak istiyorsak ortaklara ihtiyacımız olacak.

“BİZİ GERÇEKTEN HEYECANLANDIRACAK BİR ŞEYLER OLMALI”

Kesinlikle bir anlaşmaya varılmadı veya kesinleşmedi. Günler içinde bir fikir birliğine varılabilir, birkaç hafta veya ay sürebilir veya hiç gerçekleşmeyebilir. Bu çok öngörülemeyen bir iş. Kulübün yararına olacaksa, rastgele bir mücadeleyi tamamlamadan önce bizi gerçekten heyecanlandıran bir şey olmalı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu