Haber

Erkan Petekkaya Yetimhanede Geçirdiği Zor Günleri Anlattı: “Hayatı Derinlerden Gördüm”

Ünlü oyuncu Erkan Petekkaya, katıldığı bir programda yetimhanede geçirdiği zor günleri anlattı. Ünlü oyuncunun anıları, Kırmızı Oda dizisinde canlandırdığı Genç Sadi karakterine benzetildi. Erken Petekkaya bazı soruları yanıtlamakta zorlandı.

Detaylar burada…

Ünlü oyuncu Erkan Petekkaya, Uzman Psikolog Gökhan Çınar’ın sunduğu Katarsis programına konuk oldu.

Erkan Petekkaya, Kırmızı Oda orijinal dizisinde canlandırdığı Genç Sadi karakteriyle herkesin gönlünü fethetti. Petekkaya’nın oyunculuğu izleyenler tarafından beğenildi. Erkan Petekkaya, katıldığı programın kendisine Kırmızı Oda’yı hatırlattığını belirterek, hayatıyla ilgili bilinmeyen soruları yanıtladı.

Ünlü oyuncu, çocukluğuna dair bilinmeyen bilinmeyen anılarını anlattı. “Babam bana bakamayınca beni yetimhaneye vermek zorunda kaldı.”

Erkan Petekkaya ‘Babam memur, annem ev hanımı, çalışıyordu ama… Güzel bir çocukluk geçirdim. Büyük bir aşkla büyüdüm. Para yoktu ama güzel bir çocukluk geçirdim” dedi.

‘6 yaşımdayken bir ara annemle babam değişti, annem kardeşimi alıp Ankara’ya gitti. Babam bana bakamayınca beni yetimhaneye vermek zorunda kaldı. Bana gerçekten bakamıyordu. 5. katta ütü yok, balkonda oturuyordum, belki düşerim… O yüzden yurda verdi’ dedi.

Erkan Petekkaya, yetimhanede yaşadığı unutulmaz bir anını da anlattı.

Petekkaya, yurdun hatırasını anlatırken, “Bir kız vardı. Onu salıncakta sallıyordum. Sallanırken salıncak alnıma geldi. Hemen yanında Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları vardı, sardılar. kafamı dikip dikti.Babam öyle görünce dayanamayıp direkt eşyalarımı aldı.Dolaptan eşyalarımı aldıktan sonra kapıyı sertçe kapattı.O an babam gelecek dedim. al beni. O sesi asla unutmayacağım. O gün annemle babamın barışmasına vesile oldu.’ ifadelerini kullandı.

Erkan Petekkaya, annesiyle ilgili soruları yanıtlamakta zorlandı.

Ünlü oyuncu, çocukluğu ve oyunculuk mesleği ile ilgili birçok soruyu yanıtladı. Akabinde annesinin ölümü hakkında konuşurken sıkıntılı anlar yaşadı. Petekkaya, annesi hakkında, ‘Annem savaşçıydı, onu evimin yakınına gömdüm ve her gün önünden geçiyorum. Hala yas tutuyorum’ dedi.

derepazarihaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu