Haber

İETT Şoförü Fatih Mehmet Haskan Ödüllendirildi

İstanbulElektrikli Tramvay ve Tünel İşletmeleri ( İett 17 yıldır şoförlük yapan Fatih Mehmet Haskan, sürüşü, yolcularla örnek ilişkisi ve trafik sicili mükemmelliği nedeniyle İETT Genel Müdürü İrfan Demet tarafından ödüllendirildi. İstanbul halkına hizmet etmekten büyük onur duyduğunu söyleyen Haskan, “Bir yolcu olarak nasıl mutluysam öyle davranmaya çalışıyorum ve bu da beni mutlu ediyor. Otobüs ve İstanbul benim tutkum.”

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) bağlı toplu taşıma hizmeti veren İETT, sürüşü, yolcularla örnek iletişimi ve trafik rekorunun mükemmelliği nedeniyle kaptan şoför Fatih Mehmet Haskan’ı ödüllendirdi. 17 yıldır kesintisiz olarak İstanbullulara hizmet veren Fatih Mehmet Haskan, bu dönemde her gün yaklaşık 8 saat trafikte olmasına rağmen herhangi bir trafik cezası, trafik kazası ve yolcu memnuniyetsizliği yaşamamış, birçok olumlu geri dönüş almıştır. yolcular ve onların amirleri.

“OTOBÜS VE İSTANBUL BENİM İÇİN BİR TUTKU”

Bu nedenle İETT Genel Müdürü İrfan Demet tarafından bizzat ödüllendirilen kaptan Fatih Mehmet Haskan, İstanbul halkına hizmet etmekten onur duyduğunu belirterek, şunları söyledi:

“İşimi seviyorum. Görevime her sabah 45 dakika 1 saat erken geliyorum. Aracımla vakit geçirip kontrol ediyorum. Yolcularımıza yardım etmeyi, sorularına cevap vermeyi seviyorum. Onlara da aynı şekilde davranmaya çalışıyorum. Bir yolcunun tavrı beni mutlu eder, ben de bunu yapıyorum. Bu beni mutlu ediyor. Otobüs ve İstanbul benim tutkumdur.”

Kaynak: ANKA/Hayat

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu