Haber

Isparta Belediye Başkanı Köyün Taleplerini Reddetmedi

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Eğirdir ilçesinin Bağıllı köyündeki Merkez Cami’nin yağmur oluklarının değiştirilmesi, muhtarlığa bağlı kamu binalarının boyanması, kaldırım taşları ve çocuk oyun alanının yapılması talebini reddetmedi. Bağıllı Köyü Muhtarı Fevzi Özdamar, “Cumhurbaşkanımızın köylere verdiği değerin bilincindeyiz. Bizi asla geri çevirmedi, her zaman halkının yanında oldu.”

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, göreve geldiği günden bu yana kente kazandırdığı proje ve yatırımların yanı sıra köylerden gelen talepleri de geri çevirmiyor. Bu kapsamda Isparta Belediyesi’nin, Eğirdir İlçesi’nin Bağıllı Köyü’ndeki Merkez Cami’nin oluklarının değiştirilmesi, muhtarlığa bağlı kamu binalarının boyanması, kaldırım taşları ve çocuk oyun alanı yapılması yönündeki talebi de yerine getirildi. Caminin kötü durumdaki yağmur olukları değiştirilirken, muhtarlığa ait kamu binalarının iç ve dış cepheleri boyandı, istenilen alana parke taşları döşendi, çocuk oyun alanı kuruldu.

Bağıllı Köyü Muhtarı Fevzi Özdamar, görev alanına girmemesine rağmen Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e göreve geldiği günden bu yana köylerinin taleplerini ilettiklerini belirterek, Başkan Başdeğirmen’in bu talepleri asla geri çevirmediğini söyledi. Özdamar, “Belediye Başkanımız muhtarlık dairesinin iç ve dış boyası, oluk bakımı konusunda her zaman bize destek oldu. Kaldırım taşı ve çocuk oyun alanı konusunda da destek aldık. Köyümüzdeki Merkez Camimizin olukları yıpranmıştı. Bu konuyla ilgili olarak Belediye Başkanımızın kapısını çaldık ve bizi geri çevirmeden gerekli birimlere götürdüler.” Talimat verdi. İş tamamlandı. Belediye Başkanımız Sayın Şükrü Başdeğirmen hem şehir merkezinde hem de köyümüzde yaşayan vatandaşlarımıza evde sağlık hizmeti veriyor. Şehirden şehire hasta nakli için gece gündüz aradığımızda olumlu yanıt verdi ve gereğini yaptı. Yapılan hizmetlerden dolayı Belediye Başkanımız Sayın Şükrü Başdeğirmen’e bizzat teşekkür etmek istiyorum. Ben de köylülerim adına size teşekkür etmek istiyorum. Başarılarınızın devamını dilerim. Başkanımız her zaman yanımızda oldu, biz de onun yanında olmaya devam edeceğiz. Sadece Eğirdir köy muhtarlarımız adına değil, köy muhtarlarımız adına da şükran borcum var. Köy muhtarlarımız gittikleri zaman bu özel yönetim alanında kalıyorlar. ‘Bu benim sorumluluk alanım değil’ demeden hep gereğini yaptı. Köylere verdiği değerin bilincindeyiz. Bizi asla geri çevirmedi ve her zaman halkının yanında oldu. Kendisine şükranlarımı ve şükranlarımı sunuyorum” dedi. -ISPARTA

haberaricak.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu