Yaşam

Kıvanç Tatlıtuğ dizisinde Polat ailesine gönderme! Dilan gözaltına alınmadan saatler önce şu cevabı vermişti: Yazık.

Başrollerini Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ’un paylaştığı Aile dizisinin dün akşam yayınlanan bölümünde haftalardır gündem olan Engin ve Dilan Polat çifti hakkındaki iddialara göndermeler yapıldı. Bu sabah gözaltına alınan Dilan Polat’ın, evine yapılan baskın öncesinde dizideki sahneyle ilgili yorum yaptığı ortaya çıktı. Hakkındaki iddiaları bir kez daha reddeden Polat, “Yazık, hayatımıza girmeyen şeyler.”

“PARALARINIZI İNSANLARIN GÖZÜNE KOYMAYIN”

Tatlıtuğ’un canlandırdığı Aslan rolü, iş yaptığı adamlara şunları anlatıyor: “Altın, pırlanta, yakut, zümrüt, pırlanta… Bunlara gidin, KDV yok. Bir de postları mail order’dan aldıktan sonra” , yokuş aşağı… İyi iş. Moda.” Bunlar bu günlerde. Ama bakın sizi sosyal medya hesaplarınızdan takip ediyorum. Bunu neden yapıyorsun? Anlamıyorum. Paranızı insanlara göstermeyin. Olanlar var, olmayanlar var. Aç insanlar var, çıplak insanlar var. Güzel videolar koyun, göz yaşartıcı videolar koyun ve sonra başınız belaya girmesin. ” diyor.

DİLAN POLAT’TAN YORUM: UTANÇ OLUR

Instagram’da kısa sürede yayılan sahneyi gören Dilan Polat sessiz kalamadı. Günlerdir hakkındaki iddiaları kesin bir dille yalanlayan Polat, olay yeri hakkında şunları söyledi: “Yazık. Bir de dizi hayatımızda olmayan şeylerle itham edildikten sonra çekiliyor. Allah yaptığı gibi yapsın.” biliyor.”

Baskında Tutuklandılar

Sabah saatlerinde düzenlenen baskında Dilan Polat, eşi ve erkek kardeşinin de aralarında bulunduğu 30 kişi gözaltına alındı. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturma kapsamında, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Kabahatler Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından evlerinde gözaltına alınan Polat çifti ve beraberindekiler, işlemleri için İstanbul Emniyet Müdürlüğü Vatan Yerleşkesi’ne getirildi. prosedürler. Polat çiftiyle birlikte gözaltına alınan Sıla Doğu, Kürşat Polat ve Ahmet Gün, Bayrampaşa Devlet Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirildi.

kirazhaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu