Dünya

Lufthansa’nın iş ortaklığı ağına Bursa’dan katıldı

BURSA (İGFA) –105 ülkede 561 acenteyle hizmet ağını dünyaya yayan Lufthansa Şehir Merkezi, Turizm Departmanı’nın 32 yıllık tecrübeye sahip güçlü organizasyonu Plaza Medicine ile artık destinasyona Bursa’yı da ekledi.

Bursa’nın sanayi ve turizmle gücünü her geçen gün dünyaya kanıtlamasının bir yansıması olan gelişme hakkında konuşan Plaza Cins Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Can, “Bu gelişme sadece Plaza Tur’a değil, Plaza Tur’a olan inancın bir yansımasıdır. aynı zamanda bizim şehrimizde. “Bursa’nın dinamik yapısının Lufthansa Şehir Merkezi Ofisi olarak tercih etmemizde katkısı oldu” dedi. Can, bu gelişmeyle birlikte Plaza Medicine müşterilerinin dünya çapında 105 ülkede 561 acente ile işbirliğinin getireceği hıza, uygun fiyata ve güvenliğe sahip olacağını belirtti.

LCC için yalnızca sıkı kalite standartlarına sahip acentelerin seçildiğini kaydeden Can, şöyle konuştu: “LCC üyesi bir turizm acentesiyle çalışmak doğal olarak dünyanın en iyi seyahat platformundan faydalanmak anlamına geliyor. LCC acenteleri ülkeler ve bölgeler için gerçek destinasyon uzmanlarıdır. Bu da yolcuların yüzde 100 kaliteye ulaşmasını sağlayacak” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu