Haber

Otobüste genç kızı taciz eden yabancı uyrukluya tepki gösterdi, bıçaklandı

KOCAELİ’nin Dilovası ilçesinde Orhan Şahin (44), belediye otobüsünde genç kıza tacizine tepki gösteren yabancı uyruklu kişi tarafından bıçaklandı. Şahin’in vücuduna 16 dikiş atılırken, zanlının yakalanması için çalışma başlatıldı.

Dilovası ilçesinde dün sabah meydana gelen olayda, işe gitmek için halk otobüsüne binen Orhan Şahin, otobüste bulunan ve aynı mahallede oturan genç kızı yanındaki kişinin taciz ettiğini söyleyerek uyardı. o. Bunun üzerine Şahin ile yabancı uyruklu şahıs arasında tartışma çıktı. Otobüs durakta durduktan sonra tartışma dışarıda da devam etti. Yabancı, Şahin’i bıçakladıktan sonra kaçtı. Yaralı Şahin, otobüsle Gebze Fatih Devlet Hastanesine kaldırıldı. Bu sırada olay polise bildirildi. Hastanede tedavi altına alınan Orhan Şahin’in vücuduna 16 dikiş atıldı. Tedavisi tamamlanan Orhan Şahin bugün taburcu oldu.

‘Kız bana dönerek ‘ORHAN AMCA BU ONUR İÇİN BİR ŞEY SÖYLE’ dedi. Olayın olduğu bölgede görev yapan polis ekipleri, zanlıyı yakalayarak gözaltına aldı. Kişi bayanın yanında oturuyordu. Muallimköy durağına geldiğimizde muhtemelen o kişi inecekti. Biz inerken ablamız yol vermek için kenara çekildi. O an o kişi kızı taciz etti. Kız bana dönerek ‘Orhan amca bu gururluya bir şey söyle’ dedi. Kızın ağladığını görünce tepki verdim. “Hayır, ne oluyor? Neden kabalık yapıyorsun?” O kişi bana döndü ve “Sana ne oluyor?” dedi. Ayağa kalktı. O sırada araba durağa yaklaştı ve kapısı açıldı. Kapı açılınca o kişi beni yakamdan tuttu ve aşağı indirdi. Ben indirirken bıçağı ben farketmeden alttan sapladı. Sonra kaçmaya başladı. Peşinden koştuk ama yakalayamadık. Yaralandığımı sonra anladım. Hemen polise haber verdim.”

Otobüsle hastaneye kaldırıldığını ifade eden Şahin, “Sonra beni otobüse bindirdiler. Hiç durakta durmadan direk Fatih Devlet Hastanesi’ne götürdüler. O sırada otobüste bir stajyer sağlık görevlisi abimiz geldi. yarama da tampon yapıştırdı. Aslında hayatımı ona borçluyum. Hayatımı kurtardı. Allah’a şükür. “Şu anda yeterliyim. Şu anda karaciğerimin altına 16 dikiş atıldı. Durumum yeterli, iç organlara denk gelmedi. Hatta bıçak bacağıma isabet etti, pantolonum yırtıldı ama orada yaralanmadım” dedi. Zanlının yakalanması için soruşturma başlatıldı.

haber-gole.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu