Haber

Sultangazi’de Eski Eşinin Silahlı Saldırısından Kurtulan Kadın

Derya Muslu, SULTANGAZİ’de sokakta yürürken eski eşi Muzaffer Meral’in saldırısına uğradı. Biber gazıyla kendini koruyan Muslu’ya 3 el ateş eden Meral olay yerinden kaçtı. Hayati tehlikeyi atlatan kadın, yaşadıklarını anlattı. Saldırıdan bir gün önce polise başvurduğunu belirten Derya Muslu, “Savcılığa gitmem gerektiğini söylediler. Sabah işe gidiyordum. Savcılığa gitmek için izin alacaktım. .İşte o sırada saldırı oldu.”Sıkmasaydım yaşamazdım. Önceki gün silah fotoğraflarını paylaştığı için beni öldürmeye gelmişti. Polise bile gösterdim. Sonra hastanede koruma verdiler, hastanede korumaya ihtiyacım olmadı” dedi.

Olay, 4 Mayıs’ta Sultangazi’de meydana geldi. Tehdit nedeniyle savcılığa gitmek için evinden çıkan Derya Muslu (46), saat 07.45 sıralarında Uğur Mumcu Mahallesi Atatürk Bulvarı’nda eski eşi Muzaffer Meral’in (63) saldırısına uğradı. Muzaffer Meral, eski eşi Derya Muslu’ya yaklaşık 3 el ateş etti. Kurşunlardan biri Muslu’nun karnına isabet etti. Yaklaşık 3 yıldır ölüm tehditleri aldığını ve açığa alındığını belirten Muslu, saldırıdan saatler önce polis merkezine giderek can güvenliğinin bulunmadığını belirtti. sabah işyerinden izin almak için savcılığa gitmek üzere evden çıkarken yanına biber gazı aldı. Silahlı saldırı sırasında Muslu, Meral’in yüzüne biber gazı sıktı. Meral olay yerinden kaçtı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı kadın, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından İstanbul Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Hayati tehlikeyi atlatan Muslu, yaşadıklarını anlattı.

“O GECE BANA BİR SİLAHIN FOTOĞRAFINI ATIN, STATA GİDİYORUM”

Saldırı sırasında kimsenin yardım etmediğini belirten Muslu, “Gece 00.00’da bana silahlarla fotoğraflar attı. ‘Seni öldürürüm, keserim’ diyordu. Gece karakola gittim. sabah savcılığa gitmem gerektiğini söyledi sabah işe gidiyordum darp raporum vardı 3 yıldır uzaklaştırma kararım var daha önce kimse karakola gelmedi polis geldi hastanenin kapısı korkuyorum ölmek istemiyorum çocuklarım küçük dün gece diğer numaradan bana geçmiş olsun diye yazmış ayağıma basamıyorum yürüyemiyorum .Adaletin yerini bulmasını istiyorum.Yakalansın, en ağır şekilde cezalandırılsın. Yaşı, hastalığı, hiç fark etmez. Kabuslar içindeyim. Kimse yardım etmedi. O kadar çok adam vardı ki hepsi kaçtı. Onun ölümüyle baş başa kaldım. Çocuklarımı düşündüm, onları bir daha asla göremeyeceğimi düşündüm” dedi.

“YÜZÜNE SPREYDİM, YAPMAZSAM HAYATTA OLMAYACAĞIM”

Muslu, “Önceki gün endişeden biber gazı aldım. Yoktu” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu