Haber

SunExpress deprem bölgesinden 15.000’den fazla kişiyi tahliye etti

Türk Hava Yolları (THY) ve Lufthansa’nın ortak girişimi olan SunExpress, Kahramanmaraş’ta depremlerin başladığı ilk günden bu yana yaptığı seferlerle 15 binden fazla kişinin bölgeden tahliyesini sağladı.

SunExpress’ten yapılan açıklamada, depremlerin meydana geldiği günden bu yana 330’dan fazla yardım uçuşu gerçekleştirildiği belirtildi.

Bu seferlerle depremlerden etkilenen 15 binden fazla kişinin bölgeden tahliye edildiği, 6 bin 500’den fazla arama kurtarma görevlisi ve sağlık ekibinin, yetkili kurumlar aracılığıyla gönderilen 208 ton yardım malzemesinin afet bölgelerine ücretsiz olarak ulaştırıldığı bildirildi. ücretli.

DPD, FIEGE, Time işbirliğiyle Almanya’da hayata geçirilen ‘Birlikte Destekliyoruz’ girişimi kapsamında SunExpress, Frankfurt’tan Antalya’ya özel kargo seferleri ile battaniye, hijyen ve gıda gibi kişisel bağışlar da sağladı. : konularda, CB Customs Broker GmbH ve Lufthansa Cargo.Ayrıca sarsıntılı bölgeye teslim edilmesini sağlar.” kelime kullanıldı.

SunExpress’in deprem bölgesinden ücretsiz tahliye uçuşu uygulamasını 1 Mart’a kadar sürdüreceğinin belirtildiği açıklamada, Adana, Diyarbakır, Gaziantep çıkışlı tüm iç hat uçuşları için SunExpress web sitesi ve taşınabilir uygulama üzerinden ücretsiz rezervasyon yapılabileceği kaydedildi. , Kayseri, Malatya, Hatay ve Mardin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu