İş

TOBB ve DASK, afetzedelerin uyuşmazlıklarının çözümü için işbirliği yapıyor

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK), afet nedeniyle zarara uğrayan vatandaşların uyuşmazlıklarının kısa sürede ve etkin bir şekilde çözülmesi için iş birliği yaptı.

TOBBYUM Arabuluculuk ve Uyuşmazlık Analizi Merkezi Genel Müdürü Onur Yüksel, yaptığı yazılı açıklamada, TOBB’un, iş dünyasındaki çalışanlara ve iş adamlarına arabuluculuğu tanıtmak ve yaygınlaştırmak amacıyla ulusal ve uluslararası birçok etkinlik düzenlediğini ve bu bağlamda, TOBB, 9 Aralık 2020’de çözüm merkezi kurulduğunu belirtti.

Türkiye’yi alternatif uyuşmazlık çözüm usulleri açısından dünyanın önde gelen ülkelerinden biri haline getirmek için gösterdikleri çabanın karşılığını almaktan büyük gurur duyduklarını belirten Yüksel, şu değerlendirmeyi yaptı:

“Bugün, özellikle depremde yaralanan vatandaşlarımızın yararına, ülkemiz adına çok değerli ve hassas çalışmalara imza atan DASK ile iş birliğine imza atmanın gururunu yaşıyoruz. Hepimizi, DASK’ı ve TOBBÜYUM’u derinden etkileyen doğal afetten dolayı her anlamda kaybettik ve yıprandık. adli süreçler. Bu iş birliğinin yaralarımızı sarmamıza yardımcı olacak daha nice işbirliklerine vesile olmasını umuyoruz. Ülkemize ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyoruz.”

bolvadin-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu