Teknoloji

Vivo X Fold 3 Serisinin Ne Zaman Tanıtılacağı Sızdırıldı: Hangi Özelliklere Sahip Olacak?

vivo yeni amiral gemisi katlanabilir telefonlara sahip olacak X Fold 3 serisi, Bu yılın en çok merak edilen telefonları arasında yer alıyor. Katlanabilir tarafta geçen yılın en güçlüsü olan X Fold 2’nin yeni nesli olacak cihazların standart ve Pro olmak üzere iki modelden oluşması bekleniyor.

Cihazlar hakkında hala çok az şey bilinse de bugün çıkış tarihlerine ilişkin yeni bilgiler geldi. Telefonlar Çin’deki sertifika sitelerinde yerini aldı. Bu, çok yakında tanıtılabilecekleri anlamına geliyor.

vivo X Fold 3 serisi Mart ayında tanıtılabilir

vivo X Katlama 2

Ayrıca güvenilir sızıntılarıyla bilinen Digital Chat Station da cihazların çıkış tarihi hakkında bilgiler paylaştı. İddiaya göre vivo, X Fold 3 serisini piyasaya sürdü. Martta yani önümüzdeki ay tanıtacak. Geçen yılki modelin nisan ayında piyasaya çıktığını belirtelim. Ayrıca tezde vivo Pad 3’ün de X Fold 3 ile birlikte gelebileceği belirtiliyor.

Vivo X Fold 3 ve vivo X Fold 3 Pro’dan neler bekliyoruz?

vivo X Katlama 2

Kitap benzeri tasarımlarla gelecek telefonlardan beklenen özelliklere gelin hep birlikte göz atalım. İddialara göre standart model geçen yılki modele benziyor. Snapdragon 8 Gen 2 işlemci Sahip olacak. Ayrıca 230 gram ağırlığıyla dünyanın en hafif katlanabilir telefonu olduğu söyleniyor. 50 MP, 12 MP ve 12 MP arka kamera kurulumu, Android 14 tabanlı Origin OS 4 işletim sistemi, 5.600 mAh pil ve yana monte parmak izi sensörüAyrıca söylentiler arasında.

Pro modeli işlemci tarafında bu senenin amiral gemisi yonga seti. Snapdragon 8 Gen 3 ileGelecekte ve performansta önemli iyileştirmeler içerecektir. 50 MP ana, 64 MP periskop telefoto ve ultra geniş kameraOlabileceği ileri sürülüyor. 2K çözünürlük ve 120 Hz yenileme hızı100W kablolu ve 50W kablosuz şarj desteğine sahip bir ekran sunuyor 5.700 mAh pilBunu cihazda da görebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu