Haber

5 kişiyi öldürüp ortadan kayboldu: Teksas saldırganı yakalandı

ABD’nin Teksas eyaletinde komşu bir konutta 5 kişiyi öldürüp ardından ortadan kaybolan zanlı, yaşadığı kasaba yakınlarında bir çamaşırhanede saklanırken yakalandı. Cuma akşamı meydana gelen olayda, evinin bahçesinde yarı otomatik tabancasıyla ateş eden Francisco Oropesa, gürültüye çocukları uyandığı için komşularını uyardı. Bunun üzerine silahını doldurarak komşusunun evine baskın düzenleyen Oropesa, evdeki 8 yaşındaki çocuk da dahil olmak üzere 5 kişiyi öldürdü.

4 İHRACAT İHRACAT

VOA Türkçe’nin haberine göre, 38 yaşındaki Meksikalı göçmen Francisco Oropesa’nın ABD’ye yasa dışı yollardan girdiği için 2009’dan bu yana 4 kez sınır dışı edildiği ortaya çıktı. Bölge polis yetkilileri, zanlı olarak aranan Oropesa’nın bir görgü tanığının verdiği bilgiler sonucunda yakalandığını ve adı açıklanmayan bu kişiye 80 bin dolar ödül verileceğini duyurdu.

4 gündür kayıp olan zanlının yakalanmasına Federal Soruşturma Bürosu (FBI) ve diğer bazı güvenlik birimleri dahil oldu, arama çalışmalarına katıldı. Görgü tanığından alınan ihbardan 1 saat 15 dakika sonra güvenlik güçlerinin zanlıya ulaşarak gözaltına aldığı açıklandı.

HEPSİ KAFASINDAN VURULDU

Oropesa’nın komşularının evine saldırdığı sırada evde 10 kişinin olduğu ve ölenlerin tamamının başlarından vurulduğu belirlendi. Rezidansta bulunanların tamamının Honduraslı göçmen olduğu ve hepsinin birebir aileden olmadığı açıklandı. (DIŞ HABERLER)

atabeyhaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu