Haber

Abant’ta kar kalınlığı 15 santimetreye ulaştı

Abant’ta kar kalınlığı 15 santimetreye ulaştı

BOLU Bolu’nun gözde turizm merkezi Abant Gölü Milli Parkı’nda etkili kar yağışı ile yeşil alanlar beyaza büründü. Büyüleyici manzaraların oluştuğu Abant’ta kar kalınlığı 15 santimetreye ulaştı.

Bolu’nun önemli turizm merkezlerinden biri olan Abant Gölü Milli Parkı, gece saatlerinde başlayan ve etkisini artırarak devam eden kar yağışı ile bembeyaz bir örtü ile kaplandı. İstanbul ve Ankara gibi iki büyük metropole yakınlığıyla vatandaşların gözdesi olan milli parka gelen tatilciler, sabah uyandıklarında gördükleri kar manzarasıyla büyük mutluluk yaşadılar. Abant’ta 15 santimetreyi bulan kar kalınlığına ve soğuk havaya aldırış etmeyen tatilciler, karla kaplı gölün etrafında dolaşıp bol bol fotoğraf çekerek beyaz örtünün tadını çıkardı.

İstanbul’dan gelen Safi ailesi, kızlarının doğum gününü pastanın üzerindeki mumları karın üzerine üfleyerek kutladı. Baba Deniz Safi, “Abant bölgemizin nadide parklarından biri. Her yıl buraya geldiğimizde kızım Ada’nın doğum gününü kutluyoruz. Doğayı ve havayı seviyoruz, insanları çok cana yakın, güzel insanlar, cana yakınlar.” güzelim, buraya geldiğimiz için mutluyuz.”

habermarmaraereglisi.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu