Haber

Ali Tombaş Sultanbeylili gençlerin de tercihi

Katıldığı her programda 7’den 70’e tüm vatandaşlardan yoğun ilgi gören Tombaş, şimdi de gençlerle bir araya geldi. Tercihlerinin iş ve hizmet siyasetinden yana olduğunu söyleyen gençler, Ali Tombaş’tan oldukça umutlu.

AK Parti Sultanbeyli Belediye Başkanı Adayı Ali Tombaş, yakın zamanda açıklayacağı Gençlik Projelerini gençlerin beğeneceğini belirtti. Konuyla ilgili değerlendirmelerinde, “Sultanbeyli’nin daha iyi bir geleceği için çalışmaya ve her vatandaşımızın kapısını çalmaya devam ediyoruz. Toplumumuzun her üyesi bizim için çok değerlidir. Bu nedenle herkesi kucaklayan bir yönetim anlayışıyla ilçemizin her noktasına ulaşıyoruz. “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde AK Partimizin çalışma ve hizmet politikasıyla ilçemize hizmet etmeye hazırız” dedi.

“GENÇLERİMİZLE DAHA YAŞANABİLİR BİR SULTANBEYLİ İNŞA EDECEĞİZ”

Gençlerle samimi bir ortamda bir araya gelen Tombaş, “Gençlerimiz şüphesiz geleceğimizdir. Onların gücüyle bugünden yarını inşa ediyoruz. Bugün gençlerimizin sohbetlerine ve gönüllerine konuk olduk, talep ve beklentilerini dinledik. Onların umudu olmayı ve geleceklerinin şekillenmesine katkıda bulunmayı kendimize görev edindik. Göreve geldiğimiz andan itibaren hizmete sunduğumuz her projenin merkezine gençlerimizi koyacağız. Yakın zamanda açıklayacağımız projeler arasında gençlik projelerimiz özellikle dikkat çekiyor. Değerlerimiz ve bilimin ışığında gençlerimize kendilerini geliştirebilecekleri keyifli ortamlar sunacağız. Ayrıca sanattan spora, kültürden çeşitli aktivitelere kadar pek çok projemiz var. Gençlerimizin bu projeleri çok beğeneceğine inanıyorum. Tüm gençlerimize samimi sohbetlerinden, güçlerinden ve ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah çalışma azmimizin kaynağı gençlerimizle daha yaşanabilir Sultanbeyli’mizi inşa edeceğiz.” söz konusu.

borckaajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu