Haber

Arnold Schwarzenegger gözaltına alındı! Nedeni herkesi şaşırttı…

Arnold Schwarzenegger uçağıyla Münih’e vardığında durduruldu ve yaklaşık üç saat boyunca havaalanında alıkonuldu.

Alman Bild gazetesinin gümrük yetkililerine dayandırdığı haberine göre, Avusturya doğumlu aktör ve Kaliforniya’nın eski valisi (76) Schwarzenegger, bagajını arayan görevliler tarafından kenara çekildi.

Ünlü oyuncunun çantasında, geliş gümrük formunda beyan edilmediği iddia edilen saat bulundu.

Cezai işlem uygulandı…

Saatin bulunmasının ardından Münih’teki ana gümrük idaresi sözcüsü şunları söyledi: “Cezai vergi işlemlerini başlattık. “Saat ithal edildiği için kayıtlı olması gerekirdi” dedi.

Schwarzenegger ise saatin İklim Girişimi’ne bağışlandığını ve perşembe gecesi Avusturya’nın Kitzbühel kayak merkezinde düzenlenecek bir etkinlikte açık artırmaya çıkarılacağını yetkililere anlatmaya çalıştığını belirtti.

35 bin Euro istendi…

Alman Bild gazetesinin haberine göre yetkililer, Schwarzenegger’den 4 bin eurosu vergi, 5 bin eurosu para cezası olmak üzere 35 bin euro talep etti.

Ünlü oyuncu talep edilen ücreti ödemeyi kabul etti. Ancak ödemeyi kredi kartıyla yapmak isteyen oyuncuya, Alman gümrük kuralları gereği ücretin yarısının nakit ödenmesi gerektiği bilgisi verildi.

Ödemeyi tahsil etmek için gümrük görevlilerinin Schwarzenegger’e yolculuğuna devam etmesine izin verilmeden önce nakit çekmesi için bir bankaya kadar eşlik ettiği ortaya çıktı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu