Haber

Bakan Karaismailoğlu, Kılıçdaroğlu’na Yanıt Verdi: Yeni İpek Yolu’nu Daha Önce Açtık

– Bakan Karaismailoğlu, Kılıçdaroğlu’na “Aslında yeni İpek Yolu’nu açtık; Günaydın” yanıtını verdi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı:

“Artık vatanı için proje konuşan, dünyanın en büyük mega projelerini kendi mühendis ve personeliyle gerçekleştiren bir Türkiye var”

“Milletimiz terör irtibatlı kişilere fırsat vermeyecektir”

TRABZON – Ulaştırma ve Altyapı Bakanı AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Adil Karaismailoğlu, İpek Yolu’nu canlandıracaklarını söyleyen CHP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na, “Yeni İpek Yollarını şimdiden açtık. Günaydın.”

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Adil Karaismailoğlu, Trabzon’da iş dünyasıyla bir araya geldi. Kentte bir otelde düzenlenen toplantıda bir konuşma yapan Bakan Karaismailoğlu, Türkiye’nin hayal bile edilemeyecek birçok şeyi başardığını ve Zigana Tüneli’nin de bu projelerden biri olduğunu söyledi. Dünya standartlarında yapılan en yüksek işlerden biri olduğunu ifade eden Karaismailoğlu, Türkiye’ye yatırım ve hizmet kazandırdığını söyledi. Karaismailoğlu, “Bizim işimiz hareket etmek, çok konuşmayız” diyen Karaismailoğlu, yatırımlarla Trabzon’u sadece Türkiye’ye değil dünyaya bağladıklarını vurguladı.

Bakan Karaismailoğlu, İpek Yolu’nu canlandıracaklarını söyleyen CHP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na şu yanıtı verdi:

“Gülecek misin, ağlayacak mısın? Vizyoner gecede önümüzde ki aday, yıllar önce ‘Sabiha Gökçen’e havaalanı yapacağına Tuz Gölü’ne alabalık çiftliği yap’ diyen bir vizyon projesi sundu. beye günaydın. 2017’de Bakü-Tiflis-Kars demiryolu sınırını geçtik. 2013’te Marmaray’ı açtık. Açıldığından habersizler. Hangi hayalleri yaşadıklarının farkında değiller. Konuşuyorlar. Yeni İpek Yolu hakkında.Şu anda Çin Pekin’den Londra’ya trenler kesintisiz gidiyor.Bu da yetmez.İmar Yolu diyoruz.Trabzon Limanı’na Basra diyoruz.Körfez.Zigana Tüneli onların önemli akslarından biri.Bizler büyük, güçlü, lider Türkiye’den bahsediyoruz. Yeni İpek Yollarını fiilen açtık. Günaydın beyefendi. Açın gözlerinizi. Şu anda açılan koridorların kapasitelerini artırmak için güzergah üzerindeki tüm ülkelerle birlikte çalışıyoruz. Oturuyoruz. toplantılar yapın Türkiye tarih yazıyor alabalık çiftlikleriyle olmaz bu işler. Bunlar ülkenin gücüyle ilgilenen takımlar sayesinde oluyor.”

Türkiye’yi sevmeyen bize karşı ittifakı destekler.

Vatandaşı CHP’li belediyelerin insafına bırakmamak için yarım kalan projeleri alıp tamamladıklarını vurgulayan Karaismailoğlu, “İnşaatı devam eden projelerin üzerine hafriyat dökerek mi böyle oluyor. Ne yazık ki bunlar daha önceki vizyonerler. Ama milletimiz bunu çok iyi biliyor, bize karşı bir ittifak var, Türkiye’yi sevmeyenler, “Türkiye’nin düşmanı kim varsa buranın yanındadır” dedi.

“Önümüzde büyük bir maç var”

Nahcivan üzerinden yeni bir koridor açacaklarını belirten Bakan Karaismailoğlu, Türkiye’nin büyük düşündüğünü ve Ankara, Çorum, Samsun ve Trabzon’u Sarp’a bağlayacaklarını belirtti. Bunların sonucunda ülkenin ve şehirlerin kalkındığının altını çizen Bakan Karaismailoğlu, “İhracat rakamları hızla artıyor. Türkiye dünyanın en hızlı büyüyen ülkelerinden biri. Şu anda olduğu gibi barış ve inanç ortamına da ihtiyacımız var. bugün, gençlerimizi, zamanımızı, paramızı çaldılar yıllarca, ülkemizin geleceğinden bahsetmemize izin vermediler, 2002’de zihniyet değişikliği oldu, artık vatanı için projelerden bahseden, hayata geçiren bir Türkiye var. kendi mühendisleri ve çalışanları ile dünyanın en büyük mega projelerini yapıyor.dolayısıyla milletimiz terör bağlantıları olan insanlara fırsat vermeyecektir.önümüzde büyük bir oyun var.gelir mi yatırım mı?yıllardır yatırım düşmanlığı yaptılar. Yabancıları korkutuyorlar. Cumhurbaşkanımızın güçlü liderliği sayesinde Antalya Havalimanı ihalesini yaptık. Alıcılar Alman, Fransız ve Türk” dedi.

“Doğru zamanda gerçek bir yatırım yaptık”

Doğru zamanda doğru yatırımları yaparak ülkenin önünü açtıklarının altını çizen Karaismailoğlu, “Bize vereceğiniz temel daha çok yatırım, istihdam, üretim ve turizm olacak. Trabzon’a gelen turist Ortadoğu’dan geliyor. Allah göstermesin bir tanesini burada iktidar değişikliğinde göremezsiniz.Turistlerin sorunu.Cumhurbaşkanımıza güvendikleri için Türkiye’yi tercih ediyorlar.Onun için onları memnun edip Trabzonlular gibi gerçek bir misafirperverlikle ağırlayıp göndereceğiz.Devamı 3-4 aya değil yıllara nasıl yayarız bunları konuşacağız 14 Mayıs’ta imanı konuşacağız istikrar ortamı devam edecek Meydanlara sığmıyoruz bu böyle vatanına ve milletine aşık olanların feryadı.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu