Ekonomi

BtcTurk Crypto beş yeni kripto para birimi listeliyor

BtcTurk Crypto, Pepe (PEPE), JasmyCoin (JASMY), 0x Protocol (ZRX), Napoli Fan Token (NAP) ve Inter Milan Fan Token (INTER) listeledi.

Kurbağa Pepe karakterinden esinlenilmiştir. Pepe (PEPE), Ethereum ağı üzerinde çalışan ERC-20 tabanlı bir belirteç olarak ortaya çıkıyor. Pepe, sosyal medya platformları aracılığıyla topluluklar oluşturmayı amaçlayan bir sandık parasıdır.

Uzun vadeli olarak PEPE stake eden kullanıcılara özel ödüller verilir, böylece kullanıcıların PEPE token’ı elinde tutması amaçlanır. Toplam PEPE tedariki 420.690.000.000.000 adet ile sonlandırılmıştır.

JasmyCoin (JASMY), Kullanıcıların kolayca ve güvenilir bir şekilde sürece veri koyabilecekleri bir altyapı oluşturmayı amaçlayan bir kripto para birimi. Platformdaki kullanıcıların bilgisayar, telefon ve merkezi olmayan protokoller gibi cihazlarını değiş tokuş edebilmeleri için uygun bir ortam yaratmayı hedefleyen JASMY, JasmyCoin ağının bir hizmet tokeni olarak işlev görüyor. JASMY’nin toplam arzı 50.000.000.000 adettir.

0x Protokolü (ZRX), 2016 yılında Will Warren ve Amir Bandeali tarafından kuruldu. 0x Protokolünün belirteci ZRX’tir ve Ethereum ağı üzerinde çalışan ERC-20 tabanlı bir belirteçtir. Kullanıcıların 0x Protokolünde işlem yapmasına izin veren düğümler, ZRX belirteçleri ile ödeme alır. ZRX belirteci, 0x Protokolünün yönetiminde de kullanılır. ZRX’in toplam arzı 1.000.000.000 adette sona erdi.

Listelenen iki yeni Taraftar Tokenı

BtcTurk Crypto, artefakt aralığında taraftar token çeşitliliğini artırmaya devam ediyor.

Napoli Taraftar Tokenı (NAP), Napoli kulübünün resmi taraftar simgesidir. NAP Taraftar Simgesi, taraftarlar ve spor kulübü arasındaki etkileşimi artırmayı amaçlamaktadır.

Napoli Taraftar Tokenı (NAP) nedir, ne kadar teklif edildi?

Napoli Fan Token sahipleri; Kulübün efsane oyuncuları ile maç izleme, takım uçağı ile deplasmanlara gitme, imzalı çalışmaları kazanma, Stadio Diego Armando Maradona’yı ziyaret etme, Seria A ve Şampiyonlar Ligi’ne bedava bilet kazanma şansına sahip olabilirsiniz. maçlar.

Napoli Taraftar Tokenı aynı zamanda Napoli kulübünün kararlarına yön veren ve kulübün geleceğini şekillendiren oylamalara katılmanıza da olanak tanır. Napoli Fan Token’ın toplam arzı 10.000.000 adetle sınırlıdır.

Inter Milan Fan Token (INTER) nasıl alınır, herhangi bir avantajı var mı?

Inter Taraftar Tokenı (INTER), Inter Milan kulübünün resmi taraftar jetonudur. INTER Fan Token, taraftarlar ve spor kulübü arasındaki etkileşimi artırmayı amaçlamaktadır.

Taraftar jetonuna sahip kullanıcıların katılabileceği anketleri Inter Milan kulübü belirler, ancak nihai kararı taraftar jetonu sahipleri verir. Taraftar jetonu sahipleri forma tasarımları, otobüs giydirmeleri, grup sloganları ve kaptan kol bandına yazılacak bir açıklama gibi anketlerde oy kullanabilir.

Her kullanıcı anketlerde yalnızca bir kez oy kullanabilir ancak kullanıcının oy gücü sahip olduğu fan tokenına göre artabilir. Inter Milan Fan Token sahipleri; Kulübün efsane oyuncuları ile maç izleme, deplasman maçlarına takım uçağı ile gitme, imzalı ürünler kazanma, San Siro Stadyumu’nu ziyaret etme, Seria A ve Şampiyonlar Ligi’ne bedava bilet kazanma şansı yakalayabilirsiniz. maçlar.

haber-yenicaga.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu