Haber

Niğde Belediyesi Dilenciler İçin Operasyon Düzenledi

Niğde Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, halkın dini ve manevi duygularını istismar eden dilencilere operasyon düzenledi. Tahsilat işlemi yapılarak ellerindeki paralara el konuldu.

Niğde Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, halkın dini ve manevi duygularını istismar eden dilencilere operasyon düzenledi. Toplanan dilenciler hakkında Kabahatler Kanunu’na göre işlem yapılırken paralarına da el konuldu. Niğde Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, kentte sıkça görülen dilencilik faaliyetlerine karşı etkin bir çalışma yürütüyor. Halkın dini ve manevi duygularını istismar eden dilencilere yönelik operasyonlar, vatandaşların can güvenliği ve huzurunun korunması amacıyla yapılıyor. Son operasyonda polis ekipleri dilenmekte olan kişileri tespit ederek yakaladı. Operasyon kapsamında dilencilerden elde edilen paralara da el konuldu. Bu sayede dilencilerin haksız menfaatlerinin önüne geçilmiş oldu.

Söz konusu il hakkında açıklama yapan Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir; “Halkın dini ve manevi duygularını istismar eden dilencilere yönelik operasyonlar kentteki dilenme faaliyetlerini azaltacaktır. Aynı zamanda vatandaşların güvenlik kaygılarını gidererek yaşam kalitelerini artırmaya yönelik önemli adımlar atılacaktır. Emniyet Müdürlüğümüz tarafından dilenme faaliyetlerine karşı mücadelesini kararlılıkla sürdürmektedir” dedi. . – NİĞDE

haberdursunbey.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu