Haber

‘Canik Belediyesi Arama Kurtarma’ Yıkım Altındaki Vatandaşı Kurtardı

Canik Belediyesi Arama Kurtarma ekipleri yoğun çalışmaları sonucu enkaz altında kalan vatandaşı kurtardı.

Canik Belediyesi Arama Kurtarma (CAK) ekipleri, 7,6 büyüklüğündeki ikinci büyük depremin yaşandığı Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde yaptıkları hummalı çalışmayla 36 saat enkaz altında kalan vatandaşı kurtardı. CAK ekipleri deprem bölgesinde arama kurtarma çalışmalarını sürdürürken, Canik Belediyesi tarafından bölgeye gönderilen sıcak yemek aracı depremzedelere ikramlarda bulunuyor.

Canlı kurtarıldı

Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından hızla deprem bölgesine sevk edilen Canik Belediyesi Arama Kurtarma (CAK) ekipleri, bölgede arama kurtarma çalışmalarını sürdürüyor. İkinci büyük depremin merkez üssü Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde çalışmalarını yoğunlaştıran CAK ekipleri, ilçede yıkılan bir binada enkaz altında kalan vatandaşı 36 saat sonra sağ olarak kurtardı. Enkazdan kurtarılan yaralı vatandaş, CAK ekipleri tarafından sağlık ekiplerine teslim edildi.

Canik’ten Sarsıntı Bölgesine Sıcak Yemek

Canik Belediyesi tarafından deprem bölgesine gönderilen sıcak yemek aracı, depremden etkilenen vatandaşlara sıcak yemek ve içecek ikramına devam ediyor. Sıcak yemek aracında hazırlanan yiyecek ve içecekler, görevli personel eşliğinde vatandaşlara ve arama kurtarma ekiplerine ikram ediliyor.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu