Haber

Çumra’da üst yapı çalışmaları devam ediyor

Çumra Belediyesi, mahallelerin yol kalitesini artırmak için asfalt ve parke döşeme çalışmalarını sürdürüyor.

Ulaşım yatırımları anlamında da hedeflerini taşıyan Çumra Belediyesi her yıl üst yapı çalışmalarında seferber oldu. Belediye yetkilileri, mahalle ve ilçe merkezlerinde rahat ve konforlu ulaşım sağlamak için var gücüyle çalışmaya devam ediyor. Bu kapsamda ilk asfalt çalışmaları olarak; Karkın Mahallesi’nde başlayan Çumra Belediyesi ekipleri, İçericumra ve Türkmenkarahüyük mahallelerinde asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Öte yandan ilçe merkezinde; Yenidoğan, Bağlar, Bakkalbaşı ve Bardakçı mahallelerinde de kilitli parke taşı çalışmaları tamamlanıyor.

“Hedefimiz Yol Standartlarını Yükseltmek”

Çumra Belediye Başkanı Recep Candan, Çumra’nın ulaşım altyapısı ihtiyacını karşılamaya çalıştıklarını belirterek; “Çumra’da ekiplerimizde yoğun bir üst yapı seferberliği var. İlçe halkından aldığımız asfalt taleplerini planlı bir şekilde sahada uyguluyoruz. Hedefimiz mahalle bağlantı ve mahalle içi yollarımızın yol standartlarını yükseltmek. Çumra’mıza yakışır hizmetler vermeye devam edeceğiz” dedi.

Yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren mahalle sakinleri, Çumra Belediye Başkanı Recep Candan ve ekibine teşekkür etti.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu