Haber

Dursun Özbek’ten iddialı açıklamalar: Avrupa’da kupalar kazanacağız

Galatasaray Lideri Dursun Özbek, yeni dönem öncesi iddialı açıklamalarda bulundu.

Sarı-Kırmızılıların lideri, Avrupa’da kupa hedefleri olduğunun bir kez daha altını çizdi.

“Biz Galatasarayız. Benim görevim Galatasaray ailesini bir araya getirmek. Çalışmalarımız devam etse de bu sene sponsorluk gelirimiz tahmini 50 milyon Euro’ya ulaşacak. Buna göre sporun tüm branşlarında en büyük rakiplerden biri olacağız.” . Sadece Türkiye’de.” Bu vizyonu sadece Avrupa’da değil, Avrupa’da da sürdüreceğiz. Avrupa denilince akla sadece G.Saray gelir. En kısa zamanda Avrupa’da bir kupa kazanıp bunu stadımızda kutlamayı planlıyoruz.

“Transferlerimiz olacak”

Dönem başındayız ve transferler devam ediyor. Yani son maça bakarsanız yeni transferlerimiz oynamadı. Onların katkılarıyla bu dönem geçen seneden daha fazla başarı gösterileceğini düşünüyorum. Çok değerli transferler yaptık. Galatasaray bir yıldızlar kulübü oldu. Oyuncularımız Avrupa seviyesinde talep görüyor. Ama kulübün bel kemiğini koruyarak bu yıl da futbol grubunun başarısı için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz. Lig henüz başlamadı, hafta sonu başlayacak. Lige iyi başlayıp iyi bitireceğiz.

“Taraftarlara teşekkür borçluyuz”

Bu başarılarda taraftarlarımızın da büyük payı var. Onlara teşekkür ederim. Geçen yılki takviyeler çok iyiydi. Sponsorlarımız var, onların da desteği çok değerliydi. Ama burada en büyük teşekkürü hayranlarımız hak ediyor. Stadyumumuzda her maçı 50 bin kişiye karşı oynadık. Anadolu’ya gittiğimizde statlarda Galatasaray taraftarı çoğunluktaydı. Kendilerine buradan tekrar teşekkür ederim.”

“Sponsorluk gelirlerini artırdık”

Başkan Dursun Özbek, Galatasaraylı iş insanlarını başarılı görmenin gurur verici olduğunu vurgulayarak, “Görevim Galatasaray ailesini bir araya getirmek, kaynaştırmak. Göreve geldikten sonra birbirinden değerli firmalarla sponsorluk ilişkileri kurduk. Yaklaşık 50 milyon euro sponsorluk gelirine ulaşacağız. Geçen seneye göre ciromuzu artırdık. 15-20 kat sponsor geliri.”ifadeleri kullandı.

cihanbeyliajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu