Haber

Gösterişli Yaşamlarıyla Etkileyen Polat Ailesi’nin Dolandırıcılık Hikayesi Filme Benzetildi!

Bir süredir dikkat çeken paylaşımlarıyla fenomen haline gelen Dilan Polat hakkındaki iddiaların ardından gözaltı kararı çıkarıldı. Gözaltına alınan ve yargılanan eşi Engin Polat ve Dilan Polat’ın dolandırıcılık hikayesi, sosyal medya kullanıcılarının aklına aynı filmi getirdi: ‘Parazit’.

Bir süredir tarihin uzun süre unutulmayacak değerli anlarına tanıklık ediyoruz. Ünlü sosyal medya fenomeni ve işadamı Dilan Polat ile eşi Engin Polat’ın kara para akladıkları iddiaları araştırılıyor.

Soruşturma kapsamında aile ve Dilan Polat ile birlikte çalışan onlarca kişi ifadeye çağrıldı. Dilan Polat’ın kız kardeşi Sıla Doğu da dün eniştesi ve kız kardeşiyle birlikte gözaltına alındı.

Ancak birkaç hafta öncesine kadar genç kadınların gözdesi Dilan Polat’tı. Yaptığı bağışlarla ve gösterişli hayatını paylaşmasıyla kamuoyunu büyüledi.

Perde açıldığında Polat ailesinin tatsızlıkları ile baş başa kaldık. Soruşturma kapsamında Dilan ve Engin Polat’ın avukatları milyonlarca liralık sahte faturayı itiraf etti.

Fişi çeken tam da bahsettiğimiz bu fatura itirafıydı. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca, aralarında Engin ve Dilan Polat çiftinin de bulunduğu 12 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi. Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Hakkında Yönetmelik”.

Bütün bunlar yaşanırken Dilan Polat’ın hayranları ve kamuoyu sosyal medyada yorum yapmaya devam ediyor.

Polat ailesinin tutuklanmasının ardından bir süredir nerede olduğu merak edilen ve ailenin kara kutusu olarak kabul edilen yardımcıları Şule’den bir paylaşım geldi. Şule çocukları işaret ederek ‘Ben buradayım’ dedi.

Şule’nin paylaşımının ardından Twitter, ‘Parazit’ filmi benzetmesi ile sarsılmaya başladı. Daha önce izleyenler ise “Aynısı” yorumunu yaptı.

Sınıf farklılıklarına, kapitalizme ve aile bağlarına odaklanan Parazit, güçlü bir ailenin evine hizmetçi olarak sızan fakir bir ailenin hikâyesini anlatıyor. Bir yanda Park ailesi gibi asil ve varlıklı bir aile, diğer yanda ise maddi zenginlikten yoksun ama sokak zekasıyla dolu Kim ailesi vardır. İki aile bilinmeyen bir şekilde bir araya gelir ve Kim ailesi bu durumun kendileri için altın bir fırsat olduğunu kısa sürede anlar.

Kim ailesinin üniversite çağındaki çocuğu Kiwoo’nun manipülasyon becerileri sayesinde, aile üyeleri hızla Park ailesi içinde öğretmen ve sanat terapisti olarak yerleşirler. Kim ailesi, Park ailesine ‘vazgeçilmez’ lüks hizmetler sunarken, Park ailesi farkında olmadan evlerindeki her şeyi Kim ailesine kaptırmaya başlar.

Ancak bu sistem çok geçmeden bir tehditle karşı karşıya kalır. Kim ailesinin yeni keşfettiği konforunu tehdit eden asalak bir misafirin ortaya çıkmasıyla iki aile arasında acımasız ve acımasız bir güç mücadelesi başlar. Bu çaba, Kim ve Park aileleri arasındaki kırılgan istikrarın çökmesine yol açabilir.

İşte sosyal medyadan gelen yorumlar??

??

??

Ne düşünüyorsun? Yorumlarda buluşalım…??

haberkesap.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu