Haber

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu Oyunu Oynadı: “Yarından Sonra Ülkemize ve Yönetimimize Anamızın Eli Ve Şefkati Dokunacak”

İYİ Parti Sözcüsü ve Ankara 3. Bölge Milletvekili Adayı Kürşad Güçlü, Yenimahalle Batıkent Kürşad Beyefendi İlköğretim Okulu’nda oy kullandı. Zorlu, “Geleceğimizi ilgilendiren çok önemli bir konu. oy gün içindeyiz. Bugün Anneler Günü. Bu vesileyle tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyorum. İnşallah yarından sonra bir anne eli ve şefkatinin ülkemize ve yönetime dokunacağına tüm kalbimizle inanıyoruz” dedi.

İYİ Parti Sözcüsü Zorlu, saat 13.30’da Yenimahalle Batıkent Kürşad Bey İlköğretim Okulu’ndaki 2266 numaralı sandıkta oy kullandı. Oy kullanmaya gelen vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Zorlu, vatandaşlarla sohbet edip bol bol fotoğraf çektirdi. Vatandaşlar, “Dualarımız sizinle olacak, başaracağız” diyerek Zorlu’ya desteklerini dile getirdiler.

“SEÇİM KATILIM ORANI ÇOK YÜKSEK OLACAK”

Çıkışta gazetecilere açıklama yapan Zorlu, şunları söyledi:

“Geleceğimizi ilgilendiren çok değerli bir seçim günündeyiz. İnşallah seçime katılım oranı çok yüksek olur. Bu seçim gününün kazasız ve belasız bir şekilde tamamlanmasını dilerim. En kıymetlisi de hayırlı olması. huzur içinde tamamlandı. Bugün Anneler Günü. Bu vesileyle tüm annelerimizin Anneler Gününü kutluyorum. İnşallah yarından sonra da ülkemize ve yönetimimize bir anne eli ve şefkatinin yakışacağına inancımız tamdır.”

Kaynak: ANKA / Günümüz

elbeyliajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu