Haber

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç Hizmetlerini Değerlendirdi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, “Altyapı kuruluşlarımız, şirketlerimiz ve belediyelerimizle, gecemizi, gündüzümüzü, ibadet aşkıyla geçirerek, el ele, gönül gönüle, hep birlikte Kayseri’yi daha iyi bir noktaya taşıyacağız. ve insanlara hizmet etmeyi bir zorunluluk olarak görüyoruz.”

30 yıl önce aktif siyasete başlayan, 4 dönem il başkanlığı, milletvekilliği ve Melikgazi Belediye Başkanlığı görevlerini başarıyla yürüten Önder Dr., 31 Mart yerel seçimlerinde milletin iradesiyle Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı seçildi. 2019. Memduh Büyükkılıç, Büyükşehir Belediyesi’nde 4,5 yılı aşkın hizmet ve yatırımı geride bıraktı.

Başkan Büyükkılıç, değerlendirmesinde, 4,5 yılda vizyon projelerin yanı sıra kültür, spor, eğitim, turizm, sağlık, sosyal, yerel kalkınma, ulaşım konuları ile yeşil, kentsel dönüşüm ve ilçe projelerini kent halkına kazandırdıklarını belirtti. Kayseri ve “Seçim arifesindeyiz. Kardeşimiz olsa bile usta Necip Fazıl Kısakürek olarak ‘ben olmazsam olmaz’ anlayışıyla çalışacağız” dedi. onu bir pirinç tanesi gibi terazinin kefesine koyuyor” dedi.

İbadet aşkıyla gece gündüz çalışacaklarını vurgulayan Büyükkılıç, “Her şeyden önce siyasi parti ne olursa olsun devletin bekasını sağlayacak anlayışı sağlamak, hakim olmak ve anlatmak bizim görevimizdir. Bundan sonraki dönemde bizi burada seçenler bizden hizmet bekliyor. Gecemizi gündüzümüze katarak, ibadet aşkıyla insanlara hizmet ediyoruz.” “Altyapı teşkilatlarımızla, firmalarımızla, belediyelerimizle, el ele, gönül gönüle, hizmet etmeyi olmazsa olmazımız olarak değerlendirerek, Kayseri’yi daha iyi bir noktaya taşıyacağız. Kimseyi geride bırakma anlayışına sahip olmayacağız” dedi.

Başkan Büyükkılıç, örnek davranış sergileme anlayışıyla tüm Kayseri olarak birlik olacaklarının altını çizerek, “Samimiyetimizden en ufak bir şüphe uyandıracak davranışlara izin vermeyeceğiz. Kuran’ın tabiriyle unutmayacağız” ‘Ne yapmadığını neden söylüyorsun ya da söylediğini neden yapmıyorsun’ uyarısı.Cumhur İttifakı’nın Kayseri’deki varlığını “Türkiye’de ve yurtdışında herkese hissettirecek şekilde el ele vereceğiz. Bizim anlayışımız ve endişemiz budur. Bundan sonra daha güçlü olacağız, daha çok çalışacağız ve insanların gönüllerinde daha çok yer bulacağız” dedi.

Daha çok çalışacaklarını belirten Büyükkılıç, “Hiçbir konuda ‘bu bizim işimiz değil’ demeyerek, rutin belediyeciliğin ötesine geçerek rutin belediyecilik olağan görevimiz haline geldi, artık bunları aşacağız. Özellikle de projelerimiz ile Gençlerimizi, çocuklarımızı ve şehrimizin geleceğini, insanlarımızı yaşatacağız. “Yaşasın devlet anlayışıyla el ele, gönül gönüle söylüyorum” dedi. – KAYSERİ

kirikhanajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu