Haber

Kayseri Büyükşehir’den 95 milyonluk yatırım

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kayseri Büyükşehir ekipleri, Önder Dr. Memduh Büyükkılıç’ın talimatıyla tüm ilçelerde güvenli, konforlu ve kesintisiz ulaşım için çalışıyor. Şehir merkezinde olduğu gibi tüm ilçelerde de güvenilir, konforlu ve kesintisiz ulaşım için Kayseri Büyükşehir Belediyesi ekipleri gece gündüz demeden özverili bir şekilde çalışmaya devam ediyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç konuyla ilgili olarak “Yeşilköy-Kapuzbaşı hattına 95 milyon TL yatırım yapıyoruz. Büyükşehir ekiplerimiz, Aladağlar Milli Parkı içinde yer alan Kapuzbaşı Şelaleleri’nin yollarını Yahyalı’nın eşsiz turistik değerinden bitümlü sıcak karışım asfaltla buluşturmaya devam ediyor.”

Yahyalı ilçesinin ve turizmin gözbebeği olan Kapuzbaşı yolu olarak bilinen Yeşilköy-Kapuzbaşı sınırında ekiplerin hummalı bir şekilde çalıştıklarını vurgulayan Lider Büyükkılıç, “Asfalt çalışması yapacak Köy İşleri Müdürlüğü ekipleri 25 kilometrelik yolda 45 bin ton Bitümlü Sıcak Asfalt malzemesi ile çalışacak olan çalışma, asfalt yapımı öncesi bu yolların altyapısının tamamlanmasını sağlayacak. iyileştirme ve yol genişletme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Bu değerli hizmetin 95 milyon TL’ye ulaşacağına işaret eden Büyükkılıç, “Altyapı ve tevsi çalışmalarının ardından asfalt yapım işinin de bir an önce bitirilerek bölge halkının kullanımına açılması planlanıyor. Bu yatırımın Büyükşehir Belediyesi’ne maliyeti ise 95 milyon 580 bin TL olacak.”

İlçe yollarında konforu ve güvenliği artırmayı planlayan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, kırsal mahallelere ulaşım hizmeti kapsamında yol çalışmalarına tüm hızıyla devam edecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu