Haber

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek Tomarza’da

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kayseri’nin Tomarza ilçesinde ziyaretinde ilk konuklar arasında Kaymakamlığa giden Vali Gökmen Çiçek, Vali Yardımcıları Şenol Esmer ve Ömer Tekeş, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yüksel Yiğit, İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, Kaymakam Yardımcısı Burak Dertlioğlu yer aldı. Belediye Başkanı Davut Şahin ve ilçe protokolle buluştu.

Kaymakam Yardımcısı Burak Dertlioğlu’ndan ilçenin genel durumu ve Kaymakamlığa yapılan yatırımlar hakkında bilgi alan Vali Gökmen Çiçek, daha sonra Tomarza Belediyesi’ne giderek Belediye Başkanı Davut Şahin ile görüştü.

Belediye ziyaretinde ilçenin genel durumu, altyapı, üstyapı çalışmaları ve belediyenin kendi sorumluluk alanında yaptığı çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Çiçek, Belediye Başkanı Davut Şahin ve çalışanlara emeklerinden dolayı teşekkür etti. .

Belediye ziyaretinin ardından Vali Gökmen Çiçek ve beraberindeki protokol üyeleri, Tomarza Kadın İşletme ve Üretim Kooperatifini ziyaret ederek kooperatifin ürettiği istiridye mantarı, ikramlık ve diğer ürünler hakkında bilgi aldı.

Protokol üyeleri, Tomarza ziyareti kapsamında Tomarza Gençlik ve Spor Müdürlüğü Spor Salonunu da ziyaret ederek genç sporcularla buluştu. Gençlerle voleybol oynayan Vali Gökmen Çiçek, “Hangi spor dalı olursa olsun özellikle gençlerimizin spora ilgi duyması gerekiyor.” söz konusu

Vali Çiçek ve protokol üyeleri, Tomarza’da sırasıyla Tomarza Kabak Çekirdeği Kavurma-Tuzlama ve Paketleme Tesisi ile Köpek Barınağı’nı ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu