Haber

Kütahya Polisi Uyuşturucuyla Mücadeleyi Sürdürüyor

Kütahya Polisinin uyuşturucuyla mücadelesinin tüm hızıyla devam ettiği bildirildi.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Kütahya’ya il dışından uyuşturucu getirmeye çalışan kişilere yönelik yürütülen çalışmalarda bulunan A.Ş ve FD isimli şahısların içinde bulunduğu araç, polisin “dur” ihtarına rağmen kaçtı. polis. Kovalamacanın ardından maddi hasarlı trafik kazası geçiren aracın içindeki kişiler yakalandı. Grupların araçta ve şahıslar üzerinde yaptığı aramalarda içmeye hazır uyuşturucu madde ele geçirildi. Tutuklanan kişiler hakkında gerekli isimlendirme ve idari işlemler yapıldı.

Yine gece saatlerinde Kütahya’ya uyuşturucu getirmeye çalışan kişilere yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında, il girişinde durdurulan araçta bulunan AS, F.Ç ve LY isimli kişilerin uyuşturucuyu dökmeye çalıştığı fark edildi. 62,30 gram bonsai ve şüpheliler izinsiz yakalandı.

Ayrıca Asayiş Şube Müdürlüğü’nün şüpheli kişilere karşı gece uygulamalarında uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmak suçundan da 2 yıl 1 ay hapis cezasıyla aranan Ö.A. isimli kişi yakalanarak tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Kütahya Polisinin kentte uyuşturucu kullanımını önlemek ve uyuşturucuyla ilgili çalışmalar kapsamında uyuşturucu kullanmaya çalışan kişileri yakalayarak, uyuşturucuya il dışından herhangi bir yerden ulaşmasını engellemek amacıyla tedbirlerini almaya devam ettiği belirtiliyor. – KÜTAHYA

haber-gevas.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu