Yaşam

Magnum ve Hande Erçel’den keyifli davet

Magnum, orijinal lezzetleri Sunlover ve Starchaser’ı Frankie Galataport’ta Hande Erçel’in ev sahipliğinde düzenlenen özel bir etkinlikle kutladı.

  Keyifsiz bir günün bile kaybedildiğine inanan Magnum, güneşin gücünü yansıtan Sunlover’ı ve gecenin gizemini taşıyan Starchaser’ı özel bir lansmanla kutladı. Bu yıl 76. Cannes Film Festivali kapsamında düzenlenen etkinliklere Magnum Türkiye’nin onur konuğu olarak katılan Hande Erçel’in ev sahipliğinde düzenlenen etkinlikte keyifli anlar yaşandı.

Ünlü oyuncu Hande Erçel’in ev sahipliği yaptığı etkinliğe Cemal Can Cansever, Ala Tokel, Rachel Araz, Cansu Akın, Hayal Köseoğlu, Serhan Onat, Başak Gümülcinelioğlu, Fırat Çelik, Vanessa Sason, Bilge Öztürk, Daren Gerede Erkaya, Mina Ceran, Zeynep katıldı. Soylu, Tolga Sezgin, Caner Yıldırım ve Mihre Memnun’un da aralarında bulunduğu çok sayıda davetli katıldı.

Magnum daveti, gün batımında Frankie Galataport terasında Marc Gönen’in müziğiyle başladı. Magnum Marka Müdürü Hazal Kantman’ın sahne konuşmasıyla devam eden etkinlikte Hande Erçel, Magnum ile Cannes gezisine dair anılarını konuklarla paylaştı. IslandMan’in ilerleyen saatlerde DJ kabinine geçmesiyle müzik ve dans ritminin arttığı etkinlik, Murathan Özbek ve Can Balta’nın performansıyla gecenin geç saatlerine kadar devam etti.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

abanahaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu