Haber

Menemen 100’üncü yılını Ajda Pekkan’la kutlayacak

MENEMEN 100. YILINI AJDA PEKKAN İLE KUTLAYACAK

 

Menemen Belediyesi, Cumhuriyetimizin 100. yılını çok özel etkinliklerle kutlayacak. Etkinliklerin sonuncusu ise Süperstar Ajda Pekkan’ın Cumhuriyet için en güzel şarkılarını Menemenlilerle birlikte seslendireceği konser olacak. Menemen Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Pehlivan, Cumhuriyet kutlamalarına değinerek, “1000’inci yılda ilçemiz için yaptığımız onurlu projeleri unutulmaz bir etkinlikle pekiştiriyoruz.” söz konusu.

 

Cumhuriyetimizin 100. yılı Menemen’de bu yıl farklı bir şekilde kutlanıyor. İlçedeki konut ve işyerlerine asılmak üzere 100 bin Atatürk fotoğraflı bayrak dağıtılırken, vatandaşların bayrakları asmasıyla kırmızı-beyaza bürünen ilçe, gelincik tarlası gibi Cumhuriyet coşkusunu yaşamaya başladı. Bayraklarla süslenen ilçede 100. yıl coşkusu 29 Ekim Pazar günü doruğa ulaşacak. Menemen Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Pehlivan önderliğinde Menemen halkı ellerinde meşaleler ve pankartlarla fener alayı düzenleyecek. bir grup eşliğinde. 100. Yıl Cumhuriyet Marşı olarak adlandırılan yürüyüş, Menemen Stadyumu önünden başlayıp Cumhuriyet Meydanı’nda sona erecek. Kortejin son durağı olan Cumhuriyet Meydanı’nda Türkiye’nin “Süperstarı” Ajda Pekkan’ın sahneye çıkmasıyla tatil coşkusu doruğa ulaşacak. Pekkan en güzel şarkılarını Menemen ve Cumhuriyet için seslendirecek. Ayrıca Menemen’de 7 farklı noktada havai fişek gösterileri yapılarak görsel bir şölen sağlanacak.

 

Aydın Pehlivan’ın 29 Ekim mesajı:

 

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın bu yıl çok farklı bir heyecan yarattığını ve 100. yıl coşkusunun Menemen’i sardığını belirten Menemen Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Pehlivan, “Menemen Belediyesi olarak Cumhuriyetimizin 100. yılını ulusal ve bölgesel dev projelerle kutluyoruz. eğitim yatırımları ve vizyon çalışmaları. “O, layık olmak için üzerine düşeni yapıyor.” söz konusu.

 

Pehlivan sözlerini şöyle sürdürdü: Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bu topraklara en büyük mirası olan Cumhuriyetimizin 100. yılını ülkemizin her yerinde olduğu gibi Menemen’de de kutlamanın gururu ve heyecanını yaşıyoruz. Menemen Belediyesi olarak Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Ey yükselen yeni nesil; Cumhuriyeti biz kurduk, onu yüceltecek ve yaşatacak olan sizsiniz” sözüne bağlıyız. Sözünüze layık olabilmek için büyük bir gelişim hamlesi içerisindeyiz. Eğitim destekleri, kütüphaneler, bilim, sanat, spor ve istihdam konularında vizyon projelerimizi hızla hayata geçiriyoruz. Vatanını en çok sevenler, en çok çalışanlar sloganıyla yürüttüğümüz onurlu projelerimizi şimdi Cumhuriyetimizin 100. yıl etkinlikleriyle pekiştiriyoruz. Saat 18.00’de Menemen Stadyumu önünde başlayacak Cumhuriyet Marşımız, saat 19.30’da Cumhuriyet Meydanı’nda Ajda Pekkan konseriyle zirveye ulaşacak. Sizleri 29 Ekim Pazar günü gerçekleştireceğimiz etkinliklere davet ediyor, bu vesileyle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı ve Cumhuriyetimizin 100. yılını en kalbi duygularımla kutluyorum. Yaşasın milletiyle ve devletiyle Türkiye Cumhuriyeti!

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu