Ekonomi

Mitsubishi Electric Türkiye depremzedelere klima bağışladı

Mitsubishi Electric Türkiye Elektrik Eserleri AŞ ve Mitsubishi Electric Turkey Klima Sistemleri Üretim AŞ, deprem bölgesinde geçici konutlarda yaşayan vatandaşların yaşam koşullarının iyileştirilmesi amacıyla bu konutlarda kullanılmak üzere AFAD’a 562 adet klima bağışladı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Mitsubishi Electric Türkiye Elektrik Ürünleri AŞ ve Mitsubishi Electric Turkey Klima Sistemleri Üretim AŞ, geçici konutlarda yaşayan depremzedelerin yaşam koşullarının iyileştirilmesi amacıyla Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı’na (AFAD) 562 adet klima bağışladı. Depremden zarar gören illerde kuruldu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Mitsubishi Electric Türkiye Elektrik Eserleri AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Şevket Saraçoğlu, Kahramanmaraş ve Hatay depremlerinin üzerinden 7 aydan fazla zaman geçmesine rağmen acının hala taze olduğunu belirtti.

Böylesine büyük bir felaketin izlerinin silinmesi ve depremzedelere daha uygun yaşam koşullarının sağlanması için herkesin destek vermeye devam etmesi gerektiğini kaydeden Saraçoğlu, şu ifadeleri kullandı:

“Mitsubishi Electric Türkiye olarak bu yaklaşımla deprem bölgesinde yaşayan vatandaşlarımızın yaşanabilir koşullara kavuşmaları, hayatlarını yeniden inşa etmeleri ve normal hayatlarına hızla dönmeleri için yardımlarımızı ilk günden bu yana hızlı ve kesintisiz olarak sürdürüyoruz.

Depremden etkilenen vatandaşlarımızın bundan sonra daha rahat bir yaşam sürmesi en büyük dileğimizdir. Yaz kış her koşulda en iyi performansı sağlayacak, kalıcı konutlarda kullanıma sunduğumuz yüksek verimli ürünlerimizle bölgede 500’den fazla aileye dokunmak, onların hayatlarını kolaylaştırmak hem görevimiz hem de mutluluğumuzdur. evlerini ve işyerlerini yeniden inşa ederken daha kolay. Afetten etkilenen bölgelerin bir an önce toparlanmasını ve vatandaşlarımızın daha güzel günlere kavuşmasını temenni ediyoruz.”

Mitsubishi Electric Türkiye Klima Sistemleri Üretim A.Ş. Başkanı Shingo Nonoue de Kahramanmaraş depreminin sadece Türkiye’nin değil dünyanın en büyük felaketlerinden biri olduğunu belirtti.

Nonoue, “50 binden fazla kişinin hayatını kaybettiği, binlerce kişinin yaralandığı bu felaketin ardından milyonlarca insan yeniden hayata tutunmaya çalışıyor.

Empati kuruyoruz ve ‘Böyle bir durumda kalsaydık nasıl bir yerde yaşamak isterdik?’ diye soruyoruz. Bu şekilde düşünerek hem yaz hem de kış şartlarında tam performans sağlayan, hayatlarını kolaylaştıracak, yaşam kalitelerini artıracak ürünlerle onları desteklemeye çalıştık. Depremden etkilenen insanların hayatlarını kolaylaştırmak için önümüzdeki dönemde de elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu