Haber

Murat Kurum, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak projelerini anlattı

ÇEKMEKÖY’de katıldığı kahvaltı programında konuşan AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, “Onların hırsları var, planları var, kaygıları yok. İstanbul’a dair hiçbir projeleri, planları, hayalleri yok. Mevcut yönetimin bunu başarması mümkün” dedi. Sözde ve sözde gösterdikleri kararlılığı eylemde göstermiyorlar.” “Boş vaatlerle gösterdikleri hizmet ve çalışma çabasını gösteremediler. Kısacası az gittiler, çok ileri gittiler, yokuş aşağı gittiler ve hikayenin sonunda bu sevgilinin umudunu tükettiler. Bu yüzden özellikle CHP’ye gönül vermiş, sesi bize ulaşan tüm hemşehrilerimizden oy istiyorum” dedi. .

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri, iş insanları, kanaat önderleri ve muhtarlarla Çekmeköy’de kahvaltı programında bir araya geldi. Programda konuşan Murat Kurum, ‘Türkiye Yüzyılı, İstanbul Vizyonu’ lansmanı ile duyurduğu projeleri ve yerel seçim hazırlıklarını ve çalışmalarını anlattı.

“KİMSE BANA SIRT DÖNMEDİ”

Murat Kurum, “İnanın sokaklarda herkes bizim vizyonumuzdan, projelerimizden, yatırımlarımızdan bahsediyor. Bakın sahadan bahsetmişken, Cumhuriyet Halk Partisi’ne gönül vermiş kardeşlerimize, hemşerilerimize seslenmek istiyorum. Cumhuriyet Halk Partili kardeşlerimizin de oylarını istiyoruz ama yanlış anlaşılmasın, asla böyle bir şey söz konusu değil.” Bu kuru bir istek değil. Çünkü bu talep tek taraflı bir şey değil; tam tersine karşılıklı bir aşk sözleşmesi olacaktır. Bu aşk sözleşmesini biraz genişletelim; Gittiğimiz her yerde Cumhuriyet Halk Partili kardeşlerimizle çok samimi ve yürekten sohbetler yapıyoruz. Herkesle sohbet ediyoruz. Herkesle konuşuyoruz. “Dinliyoruz. Oy istiyorum. Bazıları ‘olmaz’ diyor. Bazıları ‘göreceğiz’ diyor, bazıları ‘en iyisi’ diyor ama kimse bana sırtını dönüp gitmiyor” dedi.

“REKABETİMİZ KÖTÜ OLDUĞU İÇİN SEVİNMELİYİZ”

Kurum, “Genellikle benimle durup konuşan CHP’li kardeşlerimiz bana ‘Murat Bey bizim adaylarımızla sizin aranızda ne fark var? Sonuçta onlar da aday, siz belediyecilikte çok iyisiniz, bizimki olamaz’ dediler. bu seviyeye ulaşın.’ Bu sözleri duyduğumuzda rakibimizin iftiraya uğradığını düşündük.” Mutlu olmalı mıyız? Gerek yok. Bu duruma gerçekten CHP’li dostlarımız adına üzülüyorum. Neden üzgün olduğumu biliyor musun? CHP’lilerimiz İstanbul Büyükşehir Belediyesi yönetiminin başarılı olmasını istemez mi? Yaparlardı. Gururla oy verdikleri insanların yaptıkları hakkında konuşmak istemezler mi? Tabi ki “100 yıl boyunca konuşulacak bir eser yapsalar kötü olur mu? Fena olmaz” dedi.

“MİLLETİN UMUTUNU TÜKETTİLER”

Kurum, “Maalesef bunu yapamıyorlar çünkü iş dışında her şeyle meşguller. Çünkü hırsları var, planları var, sorunları yok. İstanbul’a dair hiçbir projeleri, planları, hayalleri yok. Mevcut yönetim sözle, vaatlerle gösterdiği kararlılığı fiilen gösteremedi, boş vaatlerle gösterdi.” Hizmette ve çalışmadaki gayreti gösteremediler. Çekmeköylü kardeşlerimiz çamur atmadaki kararlılığını bu milletin acısına koşmada gösteremediler. Kısacası az gittiler, uzun gittiler, yokuş aşağı gittiler ve hikayenin sonunda bu aziz milletin umudunu tükettiler. İşte bu yüzden CHP’ye aşık oldum. Sesi bize ulaşan tüm hemşerilerimizden özellikle oy istiyorum. El ele verelim, bu gidişata dur diyelim diyorum. Birlikte çalışalım, omuz omuza çalışalım, birlikte üretelim, İstanbul’un 39 ilçesinin sorunlarına son verelim. İstanbul’u depreme hazırlayalım, trafik sorununu bitirelim diyorum. Gel marka. “Gelin birlikte projelere imza atalım diyorum” dedi.

“HER İSTANBULLU’NUN OYUNU TALEP EDİYORUZ”

Kurum, “Size söz veriyorum, bitmek tükenmek bilmeyen çabalarımız ve harika çalışmalarımızla sadece Cumhur İttifakına bağlı kardeşlerimizi değil, İstanbul’u seven herkesi gururlandıracağız. Bu nedenle oylama talep ediyoruz ve talep ediyoruz. Herkesin İstanbul’u için her İstanbullunun desteği. Yaptığımız bu yürekten sözleşmeye sadık kalmaya devam edeceğiz.” Görüşleri ne olursa olsun, sözlerimizin, kolları sıvayıp rol oynayanların verdiği sözler gibi olmadığını tüm vatandaşlarımız biliyor. Kollarımız bir kere sıvandı mı bir daha asla sıvanamaz. Çünkü o kollar artık Murat’ın kolları değil, milletin kollarıdır. O kollar felaketten etkilenen kardeşlerimizi kucaklıyor. Elazığ’da, Malatya’da, İzmir’de, Antalya’da, Kastamonu’da, Rize’de, Giresun’da ve daha birçok yerde 365 bin yeni konut kuruyorlar. O silahlar yüzyılın başıdır. Afet yaşayan 11 ilimize yardım ulaştıracak şekilde uzanıyor” dedi.

yusufeli-haber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu