Yaşam

Rihanna… PUMA İLE SPOR AYAKKABI ÜRETECEK!

Geçen ay Savage X Fenty ile bir doğum serisi başlattı. lansmandan sonraRihanna, yepyeni bir işbirliği için Puma ile bir kez daha güçlerini birleştirdi: Fenty x Puma Avanti.

Bu katılımBu, süperstarın plak şirketinin kreatif direktörü olarak geri dönüşünü ve birçok heyecan verici oyunun lansmanını vaat eden çok yıllı bir anlaşmayı işaret ediyor.

Orijinal Avanti sporayakkabı hayranları,Fenty x Puma’nın yeniden tasarımının 2001’de yaratılan ikonik ayakkabıya tam olarak benzemediğini fark edecekler.

güncellenmiş görünüm,King futbol ayakkabısının kaliteli deri işçiliğini klasik koşu ayakkabısı Easy Rider’ın klasik dış tabanıyla birleştirir.

Yeterince ilginçAvanti, hem yetişkinler hem de çocuklar için unisex bir ayakkabı olarak piyasaya sürülecek çünkü ikili bu sürümün herkes için erişilebilir olmasını istiyor.

Avanti’yi bilmeyenler içinPuma’nın en ünlü ayakkabılarından biridir ve 1968’deki yepyeni King futbol ayakkabısına kadar uzanan zengin bir geçmişe sahiptir.

Eusebio, Pelé ve Maradona gibi efsanelerin giydiği ünlüayakkabılar 1978’de PUMA Easy Rider’a dönüştü ve 1998’de Jil Sander ile ilk moda işbirliğine tanık oldu.

Şimdi, 2023’te Rihanna, Avanti’yi yumuşak vintage deri, kabartmalı ve baskılı altın varak Fenty ve Puma Cat logolu katlanır dil, elastik dış taban ve deri iç tabanla süslemeyi tercih ederek damgasını vurdu. .

hayranlar,klasik siyah beyaz versiyon veya lazerle işlenmiş logolar ve deri krom detaylara sahip krom kaplama orta kısım seçebilmek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu