Haber

Rusya’da Bir Vatandaş Hayallerini Kontrol Etmek İçin Kafasını Matkapla Deldi!

Rusya’da 40 yaşında olduğu belirtilen bir adam, rüyalarını kontrol etmek için kafatasına çip takıp delmeye çalışınca hastaneye kaldırıldı! Detaylar için burada… ?

Kaynak:https://www.dailymail.co.uk/news/arti…

Rusya’nın Novosibirsk kentinde her geçen gün farklı bir olayla karşılaşan 40 yaşındaki bir adamın, rüyalarını kontrol edebilmek için kafatasını matkapla delmeye ve çip sokmaya çalıştığı haberi tüm dünyanın gündeminde!

Newsweek’in Mash Siberia Telegram kanalından edindiği bilgiye göre, sosyal medyada kimliği Michael Raduga olarak da belirtilen Rus vatandaşı, kafasına rüyalarını kontrol etmesini sağlayacak bir çip yerleştirmek istedi.

İnternetten beyin cerrahlarının ameliyat görüntülerini incelediğini söyleyen Raduga, 19 Haziran’da evde matkap kullanarak kafasında delik açtı!

Kan kaybı nedeniyle hemen hastaneye kaldırılan Raduga, geçirdiği operasyonların ardından 1 ay tedavi gördü. Bu arada sosyal medyadan paylaşımlarına devam etti…

Raduga ayrıca Twitter sayfasındaki manzaraları paylaşarak, ameliyat sırasında kan kaybından neredeyse ölmesine rağmen, sonuçların “gelecekteki rüya kontrol teknolojileri için harika umutlar” açtığını söyledi.

“Tarihte ilk kez, REM uykusu, berrak rüyalar ve uyku felci sırasında beynin motor korteksine doğrudan elektrik stimülasyonu uyguladık. Sonuçlar, geleceğin rüya kontrol teknolojileri için büyük umut vaat ediyor.’

Raduga’nın hastaneye gittiği ve yaraları nedeniyle tedavi gördüğü bildirildi. Görüntüler, yüzünde çok sayıda bandajın yanı sıra elektrotu kafasının içinde gösteren bir röntgen filmi gösteriyor.

Newsweek tarafından toplanan verilere göre, Faz Araştırma Merkezi’nin kurucusu ve yazarı Raduga, beden dışı deneyimler, lucid rüya ve astral seyahat üzerine araştırma ve çalışmalar yaptı.

Mail Online’a “Hayatta kaldığım için mutluyum ama ölmeye hazırdım” dedi.

“Pek çok insan için tıbbi bir çile olacak. Şimdi bu hayatta hiçbir şey deneyimleyemeyen felçli bir insan hayal edin ve şimdi her şeyin mümkün olduğu yerde berrak bir duş almasına yardımcı olmanın bir yolunu buluyoruz. Seks yap, bir şeyler ye, ilginç bir şeyler yap.’

Mail Online raporu ayrıca Raduga’nın doktor olmadığını ve beyin cerrahisi yeterliliğine sahip olmadığını belirtti. Kendi kendine gerçekleştirdiği ameliyattan yaklaşık bir ay sonra çip nihayet çıkarıldı.

Bu olay hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlara git!

mecitozu-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu