Haber

Sömestirde ziyaretine gittiği babaannesiyle birlikte evinde ölü bulunan Ecrin, son yolculuğuna uğurlandı.

ISPARTA’da sömestr tatili için giden anneannesiyle birlikte sobadan sızan karbon monoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybettiği bildirilen Ecrin Ünlü’nün (11) cenazesi memleketi Aydın’ın Kuşadası ilçesinde toprağa verildi. Ecrin’in ağabeyi Yasin Ünlü (26), ağabeyi ve anneannesinin ölüm sebebinin araştırılmasını isteyerek, “Abi biliyoruz ki önceki gün anneannemle Kuşadası’na dönüş bileti almak için tren istasyonuna gittik. “Anneannem doktordan korktuğu için onu hastaneye götüremedi. Hep kustular” dedi.

Isparta’da Şerife İlhan (65) ile sömestr tatilinde kendisini ziyarete gelen torunu Ecrin Ünlü’den haber alamayan yakınları, zili çalmalarına rağmen kapıyı açmayınca şüphelendi. Kapıyı kırarak içeri giren yakınları, Şerife İlhan’ı sobanın yanında yerde, Ecrin Ünlü’yü ise koltukta hareketsiz yatarken bulunca durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye 112 Acil Sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri Şerife İlhan ve torununun sobadan sızan karbonmonoksit gazından hayatını kaybettiğini değerlendirirken, cansız bedenleri otopsi için gönderildi. Ecrin Ünlü’nün ailesiyle birlikte Kuşadası’nda yaşadığı ve sömestr tatilinde babaannesini ziyarete geldiği öğrenildi. Anneanne Şerife İlhan, ertesi gün Isparta’nın Gelendost ilçesine bağlı Afşar köyünde toprağa verildi.

Ecrin Ünlü’nün cenazesi ailesi tarafından memleketi Kuşadası’na getirildi. Ünlü için bugün öğle saatlerinde İkiçeşmelik Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Törene Ünlü’nün babası Ahmet Ünlü, annesi Yasemin Ünlü, ağabeyi Yasin Ünlü ile diğer yakınları ve sevenleri katıldı. Namazın ardından Ünlü’nün omuzlarında taşınan cenazesi Kuşadası Yeni Asri Mezarlığı’na götürülerek toprağa verildi. Kuşadası’na dönüş bileti almak için tren istasyonuna gittiğini biliyoruz. Sucuklu tost yediklerini ve dönerken midelerinin bulandığını ancak anneannemin doktordan korktuğunu bu yüzden hastaneye götüremediğini söyleyen bir telefon aldık. Sürekli kusuyorlardı. Aslında, bulunduklarında yanında bir leğen vardı. Ünlü, “Orada yaşayan amcamı aradım, eve gidip kapıyı kırdığında, onların cansız bedenlerini ağabeyimi kanepede, anneannemi de sobanın yanında yatarken bulmuş” dedi. Otopsi yapıldı, sonucu bekliyoruz” dedi.

kadikoy-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu