Haber

Başkan Yardımcısı Oktay: “Cumhurbaşkanımız Samsun’a özel önem veriyor”

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’i makamında ziyaret eden Başkan Yardımcısı Fuat Oktay, “Cumhurbaşkanımız Samsun’a bir değer daha kazandırıyor. Desteğimizle her zaman yanınızdayız” dedi.

AK Parti Teşkilat Buluşması programına katılmak üzere kente gelen Genel Başkan Yardımcısı Fuat Oktay, valilik ziyaretinin ardından Samsun Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti. Başkan Demir tarafından karşılanan Başkan Yardımcısı Oktay, proje ve yatırımlar hakkında bilgi aldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’in sunumunda sık sık notlar alan Başkan Yardımcısı Fuat Oktay, “Tebrikler” diyerek, “Bunlar çok güzel ve değerli projeler. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan da Samsun’a ayrı bir önem veriyor. desteğimizle her zaman yanınızdayız’ dedi.

Atakum Mahallesi’nde üretimine devam edilen ve Türkiye’nin en büyüklerinden biri olacak kütüphane projesine özel önem veren Başkan Yardımcısı Fuat Oktay, projenin maketini dikkatle inceledi. Saathane Projesi’nin de çok değerli bir dönüşüm olduğunun altını çizerek, Türkiye’nin ilk hızlı şarj özellikli lityum pilli elektrikli otobüsleri ve akıllı trafik güvenliği projesinin örnek bir çalışma olduğunun altını çizdi. Başkan Demir, ziyaretin anısına Başkan Yardımcısı Oktay’a tablo hediye etti.

Ziyarette Başkan Yardımcısı Oktay, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Halis Yunus Ersöz, Samsun Valisi Zülkif Dağlı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan ile protokol üyeleri eşlik etti. – SAMSUN

nizip-haber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu