Haber

Trabzonspor-Ümraniyespor maçı sonrası

SporToto Harikalar Ligi’nin 24. haftasında Trabzonspor’u 2-1 mağlup eden HanımKredi Ümraniyespor Teknik Direktörü Recep Uçar, galibiyete çok önem verdiklerini söyledi.

Karşılaşmanın ardından düzenlediği basın toplantısında Recep Uçar, kendi sahasında 36 maç kaybetmeyen Trabzonspor karşısında oyuncularını galibiyetlerinden dolayı tebrik ederek, “Hiçbir şey tesadüf olmaz. Trabzonspor’un kaybetmemesi büyük bir başarıydı. Bu kadar uzun süre burada olağanüstü maçlar oynayarak bir maç. Her puana ihtiyacımız var. Bir pozisyondayız.” söz konusu.

İlk yarı planladıkları oyunu oynayamadıklarına işaret eden Uçar, şunları kaydetti:

“Trabzonspor daha net durumlara girdi. Zaman zaman geçişlerde 1-2’lik durumlar ürettik ama memnun olmadığımız bir kısım oldu. Devreye 0-0 girmemiz iyi oldu. devrede yaptığımız oyun ve oyuncu değişiklikleri. Set toplarından goller bulduk ve 2-0 öne geçtik. “Son 15 dakika defanstaydık ve galibiyeti aldık. Bunun için oyuncularımı tebrik ediyorum. Grup olarak ligin son sırasındayız ama direnmeye devam edeceğiz. İlk kez geldiğimiz ligde kalmaya çalışacağız. Bu galibiyet ligde kalma adına bir kıvılcım olacak. Gücümüzü artıran bir galibiyet aldık.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu