Ekonomi

Welltower’ın görünümü, yükseliş piyasası hissiyatının ortasında Raymond James tarafından yükseltildi

Raymond James, 9 Kasım 2023 Perşembe günü Welltower’ın görünümünü Outperform’dan Strong Buy’a yükseltti. Görünümdeki bu değişiklik, WELL’in 0,49’luk satım/alma oranının yansıttığı yükseliş piyasası duyarlılığından kaynaklanıyor. Welltower için bir yıllık ortalama fiyat hedefi 90,91 dolar olarak belirlendi ve bu, 86,37 dolarlık kapanış fiyatından %5,25’lik potansiyel bir artışa işaret ediyor.

Merkezi Toledo, Ohio’da bulunan bir Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) ve S&P 500 Welltower adlı şirket, toplam hisselerindeki %5,19’luk artış ve ortalama %0,62’lik portföy ağırlığıyla kurumsal ilginin arttığını gördü. Welltower’da toplam 1.632 fonun durumu bildirildi, bu da kurumsal yatırımcıların artan ilgisini yansıtıyor.

Cohen & Steers, Wellington Management, Capital International Investors ve Vanguard fonları VGSIX ve VTSMX gibi büyük yatırım firmaları ve fonlar, Welltower’daki varlıklarını ayarlayarak mülkiyette önemli değişiklikler olduğunu gösterdi.

Welltower, üst düzey konut operatörleri ve sağlık sistemleri için gayrimenkul altyapısına yatırım yapma konusunda uzmanlaşmıştır. ABD, Kanada ve Birleşik Krallık’taki hızlı büyüyen pazarlarda sağlık altyapısının dönüşümüne liderlik ediyor. Gayrimenkul portföyü yaşlılara yönelik konutları, akut sonrası toplulukları ve ayakta tedavi gören tıbbi mülkleri içermektedir.

Şirketin tahmini yıllık gelirinin %1,96 artışla 6,446 milyar dolara yükselmesi, GAAP dışı hisse başına kazançların ise 0,90 dolar olması bekleniyor. Bu iddialar şirketin önümüzdeki yıl finansal görünümünün olumlu olacağına işaret ediyor.

Bu makale yapay zeka yardımıyla oluşturulmuş, bir editör tarafından çevrilmiş ve incelenmiştir. Daha fazla bilgi için Şartlar ve Koşullarımıza bakın.

haber-kure.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu