Teknoloji

Musk’tan tartışılacak karar: Twitter adı ve kuş logosu tarih mi oluyor?

Elon Musk’ın Twitter’ı yeniden markalaştırma çabaları tüm hızıyla devam ediyor. Cumartesi günü bir dizi gece tweetinde Musk şunları söyledi: Şirketin ünlü kuş logosunun ve isminin yakında ortadan kalkacağını paylaştı.Anlaşılan, şirket basitçe “X” olarak devam edecektir.

Cumartesi gecesi ” Yakında twitter markasına ve yavaş yavaş tüm kuşlara veda edeceğiz.” Musk tweet attı, sonra ” Uzun zaman önce yapılması gerekiyordu, üzgünüm çok uzun sürdü” söz konusu.

O gecenin ilerleyen saatlerinde, çalışanlara değişiklik hakkında e-posta gönderildiği bildirildi. Platformer’dan Zoe SchifferMusk’a göre Musk, çalışana şirketin X olacağını ve notun “Twitter e-posta adresinden göndereceği son e-posta” olduğunu belirten bir e-posta gönderdi.

Elon Musk’ın “X aşkı”

Musk’ın “X” markasını tercih ettiği uzun zamandır biliniyor. . 1999’da kurucu ortağı olduğu bankacılık girişiminin adı x.com ve yakın zamanda duyurulan AI girişiminin adı xAI. Musk ayrıca, X’in Twitter’ın “her şey uygulaması” olmasına nasıl yardımcı olacağından da bahsetti.

Musk’ın son buluşu, x.com’u Twitter’a yönlendirmek oldu.

Twitter markasını resmi olarak terk etmek Musk için riskli bir saldırı olabilir. Şirket şu anda, reklam gelirinin yarısından fazlasını kaybetmesine neden olan bir reklamveren geçişiyle karşı karşıya. Yine, marka bilinci oluşturma, reklamverenleri daha da kötü etkileyebilir. Aynı zamanda Musk, yeni bir isim ve kimliğin, şirketin derinden eleştirdiği eski liderliği ve onların altında alınan kararlarla bağlarını tamamen kesmesi anlamına geleceğini düşünebilir.

ikizdereajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu