Yaşam

Beynin sosyal davranışı etkileyen nöral devreleri düzenlemede oynadığı rolü anlatan kitap

Beynin sosyal davranışı etkileyen sinir devrelerini düzenlemedeki rolünü ve buna bağlı sorunları açıklamaya çalışan bir araştırma alanı olan sosyal genetik, sosyal hayatımız için neden bu kadar değerli?

Aşındırma ve ardından yok etme, yani toplumsal genetiği oluşturan unsurları terörize etme, bir toplumun içsel çürümesinin en büyük nedenidir.

Ardından toplumsal genetik ve terör ilişkisini inceliyor ve bu bağlamda bilgi, televizyon programları, sağlık, doğa, ekonomik ve finansal, inanç, hukuk, trafik, bilirkişilik, tarihi eserler, spor ve telefon dolandırıcılığı konularında terörle ilgili niyetlerini paylaşıyor. .

Sosyal genetik, bir insanı insan yapan biyolojik özellikler dışındaki her şeydir. Ne yiyoruz ne içiyoruz? Kiminle konuşuyoruz? Ne okuyoruz ne okumuyoruz? Ne izliyoruz? Nerede ve nasıl yaşıyoruz? Dünya görüşümüz nedir? Etik, vicdan, dürüstlük, şefkat, hoşgörü, estetik, sevgi ve paylaşım gibi değerler bizim için ne ifade ediyor?

değer eksikliği

Günümüz problemlerinin birçoğunun bu maliyetlerin olmamasından kaynaklandığını fark edersek, toplumsal genetiğin değerini çok daha iyi anlarız. prof. Mustafa Zülküf Altan, “Terör Her Yerde” serisinin üçüncü ve son kitabında, toplumsal genetiği bozan veya toplumsal genetik bir bozukluktan kaynaklanan terörizm bağlamında; Bilgi, televizyon programları, sağlık, doğa, ekonomi ve finans, inanç, hukuk, trafik, bilirkişilik, tarihi eserler, spor ve telefon dolandırıcılığı gibi farklı terör türleri hakkında bilinmeyenleri anlatmakta ve farkındalık yaratmak istemektedir.

sosyal genetik

Toplumsal genetiği oluşturan unsurların yok edilmesi yani terörize edilmesi bir toplumun içsel çürümesinin en büyük sebebidir. Toplumsal genetiği tahrip edilmiş, yozlaşmış ve genetiği değiştirilmiş bireylerin pek çok faaliyeti insanlığa faydadan çok zarar getirecektir ve getirecektir. Unutulmamalıdır ki toplumların bekası, biyolojik genleri kadar toplumsal genetiğinin sağlamlığına da bağlıdır.

Kitap sayfası için link:

[email protected]

divrigi-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu