Ekonomi

Birevim, Akdeniz coğrafyasında tasarruf finansmanı farkındalığının artırılmasına yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

Birevim Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Kazım Alpay, “Akdeniz coğrafyasında tasarruf finansmanı farkındalığını artırarak daha geniş kitlelere ulaşmak ve ekonomik kalkınmaya katkı sağlamak” konularını görüşmek üzere Mersin, Adana ve Osmaniye’de valiler, kaymakamlar, rektörler ve STK’larla bir araya geldi. Ülkemizin kamu-özel sektör işbirliğiyle geliştirilmesi”. yöneticilerle buluştu.

Türkiye’nin önde gelen tasarruf finansmanı şirketlerinden biri olan Birevim, Akdeniz coğrafyasında tasarruf finansmanının önemini ve katma değerini artırmak için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Birevim Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Kazım Alpay, “Akdeniz coğrafyasında tasarruf finansmanı farkındalığını artırarak daha geniş kitlelere ulaşmak ve ülkemizin ekonomik kalkınmasına katkıda bulunmak” konularını görüşmek üzere Adana, Mersin ve Osmaniye’de önemli temaslarda bulundu. kamu-özel sektör işbirliği”. Mustafa Alpay, Birevim’in bölgede faaliyet gösteren şubelerinin yöneticileriyle birlikte, Adana Valisi, Mersin Valisi, Osmaniye Valisi, İskenderun Kaymakamı, Mersin Üniversitesi Rektörü, İskenderun Teknik Üniversitesi Rektörü’nü ziyaret etti. Osmaniye Ticaret Odası Başkanı.

Ziyaretin asıl amacına ilişkin açıklama yapan Mustafa Kazım Alpay, “Akdeniz coğrafyasında tasarruf finansmanı departmanının bilinirliğini artırmak istiyoruz. Akdeniz’deki şubelerimizle bu konuda çok yol kat ettik ancak Özellikle tasarruf alışkanlığı ve tasarrufun olduğu Mersin, Adana ve Osmaniye illerimiz Tarımsal faaliyetleri ve sanayisiyle ülke ekonomisine önemli katkılar sağlayan bu illerimizde tasarruf finansmanı bilincinin artırılması çarpan etkisi yaratacaktır. Birevim olarak Akdeniz’de yer alan bu illere özel ilgi ve alaka gösteriyoruz.Bu amaçla Mersin,Adana ve Osmaniye valileri,kaymakamları,üniversite rektörleri ve sivil toplum kuruluşu yöneticileriyle görüştük. ve bilgiler aktararak, dairemizin kamu desteğinin hem o coğrafyada yaşayan vatandaşlarımız hem de ülke ekonomimiz açısından elzem olduğunu belirtti. Bu sektörün yenilikçi ve lider kurumu olarak vatandaşlarımıza tasarruf ve tasarruf finansmanı sağlıyoruz. Bunu anlatmak bizim görevimiz. Bu kararlılığın kamu kurumlarına da yayılmasını istiyoruz. “Çünkü tasarruf finansmanı sadece vatandaşların çıkarlarını güvence altına alacak ve savunacak bir sistem değil, aynı zamanda mevcut ekonomik koşullara uyum sağlanması için de bir kaldıraç görevi görüyor” dedi.

Türkiye’nin tüm illerindeki kamu kurumları ve kurum yetkilileriyle toplantılarını sürdürdüklerini belirten Mustafa Kazım Alpay, “Ziyaretlerimizde Birevim’in valiliklere ve diğer ilgili kamu kurumlarına gerekli desteği vermeye hazır olduğunu ifade ediyoruz. Sektörümüz adına sorumluluk üstlenmeyi ve bu süreçte gerekli desteği sağlamayı taahhüt ediyoruz.” “Biz hazırız. Valilerimizle yaptığımız görüşmelerde bölgelerindeki ekonomik kalkınmaya katkı sağlamak için tasarruf finansman sisteminin desteklenmesi gerektiğini aktardık, aktarmaya da devam edeceğiz” dedi.

Birevim, ‘Tek Gelecek’ projesiyle gençlerin gelişimine destek olmaya devam ediyor

Birevim Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Kazım, “Çocukların ve gençlerin sosyal, fiziksel ve zihinsel yeteneklerini geliştirebilmeleri amacıyla Yönetim Kurulu Başkanımız Murat Çiftçi liderliğinde hayata geçirdiğimiz Bir Gelecek Sosyal Sorumluluk projemiz aracılığıyla, Türkiye’deki yakın temaslarımızı sürdürüyoruz. Kamu kurumları ve Türkiye’nin tüm illerinde fayda odaklı projeler hayata geçiriyor.” Alpay, “Hatay’da bir anaokulu açtık, Elazığ’da bilişim sınıfı ve buluş odası kurduk, Bilecik’te futbol malzemeleri dağıttık, 20’ye yakın ilde masa tenisi malzemeleri dağıttık. Öte yandan köy okullarımızda da kütüphaneler kurduk. Tüm bu projeleri hayata geçirdik. “Asıl amacımız geleceği sağlıklı, başarılı ve aydın bir nesile emanet etmektir. Bu nedenle Birevim olarak Tek Gelecek Sosyal Sorumluluk projelerimiz ile gençlerimiz ve gelecek için çalışmaya devam edeceğiz” dedi. – İSTANBUL

bayathaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu