Haber

Çaykur Rizespor, İstanbulspor’u 1-0 yenerek galibiyet serisini sürdürdü

Trendyol Süper Lig’in 12. haftasında İstanbulspor’u 1-0 mağlup eden Çaykur Rizespor’un teknik direktörü İlhan Palut, “Maçın bizim için en güzel hareketi galibiyet ve Shelvey’in attığı gol oldu.” söz konusu.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Palut, oyun açısından beklentilerin uzağında olduklarını söyledi.

Üst üste mağlubiyet döneminin ardından İstanbulspor maçını oynadıklarını ifade eden Palut, şöyle konuştu:

“Kaybettiğimiz hiçbir maçta bile bu kadar etkisiz kalmamıştık. Maçın bizim için en güzel aksiyonu, galibiyet ve Shelvey’in attığı gol oldu. Ondan sonra hatalarla ve panikle dolu bir maç oldu. Bunu nereye bağlayabilirim? Uzun zamandır maç kazanamayan bir takımın paniği aklıma geliyor, “Bu kabul edilemez. Öncelikle buraları yönetebilmeliyim. Kazanmaya ihtiyaç vardı. Kazanmak her zaman güzeldir ama şunu söyleyemem, kazanan her zaman haklıdır. Bugünkü performansımızın farkındayım. Önümüzde milli bir tatil var. Eksiklerimizi gidermeye çalışacağız.”

İstanbulspor’un ligin en çok topa sahip takımlarından biri olduğunun altını çizen Palut, “Dakika dakika kendi sahamıza gömüldük. Geçiş maçları oldu ama belki enerji yetmedi. Oyuncularım Bundan daha iyisini yapabilirler, onlar yaptı ve hep birlikte yapabiliriz. Bu galibiyetten sonra oyunumuzda hatalar yaptık.” “Bizim de eksiklerimizi görmemiz önemli. Kaybettiğimiz maçlarda böyle bir şey görmedim. Mücadelemizi artırmamız lazım.” dedi.

-İstanbulspor cephesi

İstanbulspor Teknik Yöneticisi Vural Önen, son vuruşlarda etkili olamadıklarını belirtti.

Maçtan beklentilerin yüksek olduğunu vurgulayan Önen, “Rize’ye 3 puan için geldik. Maçın başında gol yedik. Top bizdeydi. Topun yüzde 58’i bizdeydi. Sağdan, soldan hücum ettik. Ancak şutlarımız kaleyi bulamayınca maçı kaybettik. Olumlu tarafı takımımızın iyi oynamasıydı. Devreyi de iyi değerlendirdik. “Bir sonraki maça ona göre hazırlanacağız.” şeklinde konuştu. eğer.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu