Ekonomi

CHP’ye saldırıda ilk açıklama: Sosyal medyadan paylaşım için ateş açtık

Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadı’ndan TEM Otoyolu Edirne istikametine gitmekte olan bir araçtan CHP İl Başkanlığı binası çevresine ateş açılmasıyla ilgili olarak yakalanan 4 zanlıya polis ekipleri tarafından operasyon düzenlendi. Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği 6 Nisan Perşembe günü saat 04.00 sıralarında tamamlandı.

Şüpheliler Arif P. (26), Berkan Ö. (22) Anıl Ö. (20) ve Ferhat E. (23), işlemlerinin ardından Çağlayan’daki İstanbul Adliyesi’ne sevk edildi.

“Sosyal medyada paylaşım yaptığı için kovuldu”

Zanlıların emniyetteki sorgusunda, olay günü akşam saatlerinde 5 arkadaşın yürüyüşe çıktığı, bir süre dolaştıktan sonra gece Beşiktaş Ortaköy’de sahur yaptıklarını söyledikleri belirtildi. .

Firari zanlı Emre D’nin (23) Sultangazi ve Gaziosmanpaşa’daki evlerine dönerken telefonuyla sosyal medya hesabından canlı yayın başlattığını belirten zanlıların, Emre D’nin silahını çıkarıp ateş ettiği öğrenildi. Pencereden 7-8 atış.

Şüphelilerin CHP İstanbul İl Başkanlığı aleyhine bir şey yapmadıklarını iddia ettikleri bildirildi.

Polis merkezinde çok sayıda zanlının kabahat kaydı bulundu

Soruşturma kapsamında zanlılardan Arif P. 26, Berkan Ö 13, Ferhat E 16 suçtan yargılanırken, “Genel güvenliği tehlikeye atma”, “Yerleşim yerine ateş açma” ve “İhlal etme” suçlarından adliyeye sevk edildi. ateşli silahlar yasası” önceden kaydedilmiştir.

Daha önce 51 ayrı sabıka kaydı bulunan firari Emre D.’nin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

haber-balya.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu