Haber

Çotanak Off Road dünyada ilk 6’da

özel haberler

Giresun Ekibi, Feedspot tarafından her yıl yeniden fiyatlandırılan en iyi 30 Youtube off road kanalı sıralamasında 2023 yılı için yapılan değerlendirmede 6. sırada yer aldı.

Facebook, Instagram ve Youtube sosyal medya platformlarında Türkiye’nin en yetkin grubu olan grup her geçen yıl daha üst sıralara emin adımlarla ilerlemektedir. 2018 yılında sıralamaya 16. sıradan başlayan Çotanak Off Road grubu, 14., 12., 8. sıraları derken her yıl daha da yakışır bir şekilde ilerliyor.

Çotanak OFF ROAD Lideri Akın ARAS, son 5 yıldır ülkeler arası off-road kulüplerinin ortasında değerleme yapan Feedspot platformunda daha iyi performans göstermek için son 5 yıldır büyük çaba sarf ettiklerini belirterek, Hedeflerinin il 3 olduğunu belirten Lider, “İnstagram, facebook, youtube gibi platformlarda en iyi olmak için elimizden gelenin en iyisini yaparken Giresun’u ve ülkemizi dünyaya tanıtmada faydalı olmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. “

Çotanak Off-Road Kulübü Genel Koordinatörü Mustafa Bahadır KÖKSAL, kulüp hakkında şunları söyledi:

“Amacımız off-road tutkusunu sosyal sorumlulukla birleştirerek toplumun ihtiyaç sahiplerine yardım etmek ve onlara umut olmaktır. Arazi araçlarımızın doğal koşullarda rahatlıkla ulaşabileceği bölgelere hep birlikte umut taşıyoruz.” Bu projede yer alan her üye, toplumda olumlu bir etki yaratmanın gururunu yaşıyor.

Off-Road Kulübü’nün sosyal yardım projeleri geniş katılım ve destekle yürütülmektedir. Kulüp üyeleri, maddi destek sağlayarak veya gönüllü olarak projelerde yer alarak toplumun farklı kesimlerinden insanlara yardım eli uzatmaktadır. Kulüp, yalnızca off-road tutkusunu paylaşan insanları bir araya getirmekten değil, aynı zamanda topluma fayda sağlayan bir hareketin parçası olmaktan da mutluluk duyuyor.

Off-Road Kulübü’nün sosyal yardım projeleri, toplumda ihtiyaç sahiplerine umut ve yardım elini uzatmanın yanı sıra farkındalık yaratmada da örnek teşkil ediyor. Kulüp, doğa ve insan sevgisini birleştirerek toplumun geleceğine olumlu yönde etki etmeye devam ediyor.

Ülkemizden Off-Road Türkiye 8. Sırada, Pars Team Off Road’da 10. Sırada…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu