Haber

Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinde 73 Kurtuluş Kuşağı Akıncısı Erdoğan’ı Destekledi

Elazığ’da 73 Selamet Kuşağı Akıncısı, 14 Mayıs’ta olduğu gibi 28 Mayıs seçimlerinde de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek vereceklerini açıkladı.

Elazığ’da 73 Selamet Kuşağı Akıncısı, 28 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerine ilişkin açıklamalarda bulundu. 73 Selamet Kuşağı Akıncılar Koordinatörü Ahmet Tanrıverdi, Türkiye genelinde binlerce akıncıyla sosyal medya grubu oluşturduklarına dikkat çekerek, 14 Mayıs seçimlerinde olduğu gibi seçimlerde de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı bir kez daha destekleyeceklerini söyledi.

Hakkın hakim olması için akıncı bir ruhla çalışan rahmetli Necmettin Erbakan’ın kurduğu Milli Görüş hareketinin 73 kuşaktan oluşan bir gençlik topluluğu olduğunu belirten 73 Selamet Kuşağı Akıncılar Koordinatörü Ahmet Tanrıverdi, “Biz sahip çıkanlar. Baskın ruhunu hiç kaybetmedik, yıllar sonra tekrar ortalara geldik ve kendimize geldik.Türkiye genelindeki binlerce kardeşimizin adını vererek sosyal medya kümemizi oluşturduk.15 Mart Çarşamba günü Konya’da kardeşlerimizle buluştuk. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a destek açıklamamızı kamuoyu ile paylaştık.Bu açıklamanın ardından çeşitli STK’lardan Cumhurbaşkanımıza destek açıklamaları gelmesi bizleri sevindirdi.Ardından 73 Selamet Akıncılar Grubumuz ile kapalı alanda güçlendirme toplantıları gerçekleştirdi. Elazığ’da, İstanbul’da, Kocaeli’de, Bursa’da Akıncı kardeşlerimiz 28 Mayıs’ta aziz milletimiz Cumhurbaşkanı’nı seçmek için ikinci tur seçime gidiyor, bu seçim Türkiye Cumhuriyeti seçimlerinin en kritik olanıdır. seçim haline geldi. Türkiye’nin sayılı ülkeler arasına girmesini engellemek için bütün şer güçler Cumhurbaşkanımızı alt edecek noktaya geldiler. Bu sebeple hak yolunda yürüyen, hayırlarda yarışan kurum ve kuruluşlarla iş birliği içinde Cumhurbaşkanımıza sahip çıkma zamanıdır. 73 Selamet Kuşağı Akıncıları olarak bu seçimin değerinden yola çıkarak durumumuzu belirlediğimiz gibi kardeş heyetlerimiz ve teşkilatlarımızla birlikte hareket ederek Cumhurbaşkanımızın yanında olduğumuzu net bir şekilde bir kez daha ortaya koyuyoruz.”

“İkinci cinsiyette yine sandık başına gideceğiz”

28 Mayıs seçiminin ‘tam bağımsız Türkiye’ ile ‘Batı’nın uydusu Türkiye’ arasında seçimin yapılacağı bir seçim olacağının altını çizen 73 Selamet Kuşağı Akıncılar Koordinatörü Tanrıverdi, “Bu seçim küreselleşmenin tam ortasında. Türkiye düşmanı emperyalist güçler ile Anadolu ruhuyla Türkiye’yi sevenlerin… Yani bu seçim, geleceğimizin ve geleceğimizin kaderinin belirlendiği, milli mücadele ruhuna sahip olanlar ile gayri milli güçler arasında bir seçim olacaktır. İstiklâl kararlı olacaktır.Tüm terör örgütlerinin ve medyanın ve tüm terör örgütlerinin Cumhurbaşkanımız Erdoğan’a karşı cephe alması onun hakkının olduğunun ispatıdır.Ulaşılamayan tek kişi kalmayana kadar sabaha kadar çalışmalıyız.Bu vesileyle sabaha kadar çalışmalıyız. 73 Kurtuluş Kuşağı Akıncıları olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a desteğimizi tazelediğimizi belirtir, tüm halkımızı bu kutlu mücadelede yanında olmaya davet ederiz.

pazaryeri-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu