Teknoloji

Devrilmeyen Motor Carver Türkiye’ye Geldi

Hollanda menşeili motosiklet markası olan Carver, Türkiye pazarına resmen geldi.

Hollandalı yenilikçi ve modern motosiklet üreticisi Carver, Türkiye pazarına iddialı denecek girişini gerçekleştirdi. Gelişmiş özellikleri ve aynı zamanda üç tekerlekli benzersiz tasarımıyla dikkat çeken Carver markası, ikinci el otomobil piyasasına alternatif bir seçenek olarak sunulması göze çarpıyor. Carver’ın sunduğu modelleri, farklı sürüş ihtiyaçlarına yönelik çeşitlilik göstermekte ve ‘Dinamik Araç Kontrolü’ (DAK) teknolojisiyle öne çıkmayı başarıyor. Bu özel teknoloji ile aracın dönüşler sırasında devrilme riskini minimize etmesi, üst düzey bir sürüş güvenliğini kullanıcılarına sunuyor.

Fiyat Aralığı 500 Bin ile 700 Bin Arasında Olacak

Carver markası, kullanıcıların tercihlerine göre iki farklı versiyonla satışa sunulmakta; ‘S+’ ve ‘R+’. S+ versiyonu, 80 km/s maksimum hızı ve 100 kilometre menzili ile şehir içinde ve kısa mesafe yolculukları için ideal bir seçenek sunmaktayken, R+ modeli 45 km/s maksimum hıza sahip olmasından kaynaklı 130 kilometrelik menzili ile daha uzun yolculuklar için uygun hale geliyor. Her iki model için de 230V ile kablolu şarj imkanı bulunuyor. Araçlar, sadece 3 saatte %80 oranında şarj olabilmesi ilgiyle karşılanıyor.

Carver motorları sadece sürüş güvenliği ve performansı ile değil, aynı zamanda pratik konusu ile de öne çıktığını belirtelim. 75 litrelik geniş bagaj hacmini, kullanıcılarına alışverişlerinden günlük taşıma ihtiyaçlarına kadar geniş bir kullanım alanı sunması sevilen özelliklerin başında geliyor. Bu özellikler, Carver markasını özellikle şehir içinde mobilite arayan kullanıcılar için cazip bir alternatif haline gelmiş oluyor.

Türkiye pazarına girişi ile Carver firması, yenilikçi tasarımı ve ileri teknolojisi ile motosiklette ve ikinci el otomobil piyasasında yeni bir soluk getireceği gün yüzüne çıkıyor. Bütçe dostu fiyatı ve düşük işletme maliyetleri ile Carver, hem bireysel kullanıcılar hem de ticari işletmeler için avantajlı bir yatırım fırsatı sunmasıyla oldukça ilgi topluyor. Carver modellerinin Türkiye’deki kullanıcılar tarafından nasıl karşılanacağı ve pazardaki etkisi ise zamanla daha net bir şekilde ortaya çıkması bekleniyor. Motorsikletin resmi fiyatları ise şu şekilde:

Carver R+: Fiyatı: 599.000 TL

Carver Cargo R+: Fiyatı: 599.000 TL

Carver R+ (LED far paketi): Fiyatı: 639.000 TL

Carver S+: Fiyatı: 699.000 TL

Carver Cargo S+: Fiyatı: 699.000 TL

Carver S+ (LED far paketi): Fiyatı: 739.000 TL

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu