Yaşam

Ev Çalışanları Bu İçerikte Buluşuyor! Çalışma Alanınız İçin Kesinlikle Gerekli Ürün Önerileri

Evden çalışanların kullandıkça mucidine dua edeceği en faydalı ofis işlerini içeriğimizde listeledik. Home office çalışmanızı motive edecek ofis ve kırtasiye işleri arıyorsanız içeriğimizi mutlaka okumalısınız. Çalışma motivasyonunuzu artıracak ve ortamınızı daha pratik hale getirecek çalışmalar içerikte ?? Umarız önerdiğimiz çalışmaları beğenirsiniz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki ilişkilerden gelir elde edebilir. Satın aldığınız eserlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir. Bu içerik marka işbirlikleri içerebilir. Bu içerik 20.05.2023 tarihinde oluşturulmuştur, bu içeriğe ulaştığınız zamana göre listelenen eserlerin fiyatlarında değişiklik olmuş olabilir.

1. Bilgisayara bakarak etkilenen boyunlara ilaç gibi gelecek bir tahlil.

Ne yazık ki bilgisayar göz hizasında değilse uzun süre bakmak boyun fıtığı ve boyun düzleşmesi gibi sorunlara neden olabilir.

Bu sorunu yaşamamak için alabileceğiniz laptop sehpaları oldukça işlevseldir. BuradaBulabilirsin.

2. Mousepad desteği ile uzun saatler çalışabileceksiniz.

Bilek ve kol takviyeleri ile klavye başında çalışırken hem sağ hem de sol kolunuzu destekleyecek olan set, çalışırken maksimum rahatlık sağlıyor. Burada bulabilirsiniz.

3. Çok fazla çalışma saatiniz varsa ve ekran karşısında uzun saatler geçiriyorsanız.

Uzun saatler boyunca oturmak kalça ve bacaklarda uyuşmaya neden olabilir. Bunu önlemek için ortopedik oturma yastıklarından takviye alabilirsiniz.

Buradatak tak.

4. Ekrandan yayılan boşa giden ışınlar için mükemmel bir tahlil.

Gözü yoran ve baş ağrısı yapan mavi ışıklar da home ofis çalışanlarının en büyük sorunlarından biri. Mavi ışıktan koruyucu camlar ile bu sorunu çözebilirsiniz.

Burada.

5. Bas ayarı bile var..

Bas ve sesi aynı anda ayarlayabileceğiniz teknolojide sıra dışı olan kulaklıklar hem çok şık tasarlanmış hem de çok kullanışlı. Buradatıklayarak ulaşabilirsiniz.

6. Kulaklığınız inançla dursun.

Kulaklığınızı her zaman güvende tutacak stand, masanın kenarına takılan bir askı görevi görür. Kulaklığınızın ömrünü uzatmak için askı Burada.

7. Güneşe doğru yükselecek bir LED lamba.

Evde geç saatlere kadar veya ışıksız bir ortamda çalışıyorsanız, bu 60 LED’li cihaz sizin için gerçek bir seçim olabilir. Klipsi sayesinde bilgisayarınıza veya masanızın kenarına takabileceğiniz klipsli led ışık Burada.

8. Kablolarınızı ortada tutun.

Sürekli düşen ve birbirine dolanan kablolardan kimsenin hoşlanmadığına eminiz. Masanızın kenarına takarak kablolarınızı sabit ve ortada tutabileceğiniz kablo aparatı ahşap görünümü ile de şık dekorasyonunuza uyum sağlayacaktır.

Burada.

9. Artık karışık kablolar yok.

Masa altında karışıklığa neden olan kablolardan sizi kurtaracak kablo düzenleyiciler ile eviniz daha sistemli bir görünüme kavuşabilir.

Burada.

10. Bir masa lambası olmazsa olmaz!

Her masada mutlaka olması gerektiğini düşündüğümüz masa lambası, şık tasarımı ve kaliteli malzemeleriyle evinize çok yakışacak.

Burada bulabilirsiniz.

11. Gizliliği sağlayan kamera panjurları…

Toplantıda kameramı kapatıp kapatmadığımdan şüphe duyanların kesinlikle edinmesi gereken kamera panjurları. Burada.

12. Sofranıza renk katın.

Kullanımı oldukça kolay olan mouse ve klavye seti, rengarenk görünümü ile ofis masanıza baktığınızda içinizi açacak.

BuradaBulabilirsin.

13. Sıcak havaların kurtarıcısı.

Kimse sıcaktan bunalıp masa başında çalışmak istemez… USB portlu fan ile serin çalışmanın keyfini çıkarın.

BuradaBulabilirsin.

14. Soğuk hava için de analizi var.

Soğuk havalarda evde veya ofiste mini ısıtıcılar en büyük kurtarıcınız olacak. elektrikle çalışan ısıtıcı Burada.

15. Hayatınızın her anına eşlik edecek şık bir kulaklık.

Teknik özellikleri ve şık tasarımı ile seveceğinizi düşündüğümüz 5.3 bluetooth kulaklık, çalışırken veya toplantı dinlerken de hareket özgürlüğü sağlayacaktır.

BuradaBulabilirsin.

16. Kahvenizin soğumasına asla izin vermeyin.

Çay veya kahveyi soğuk içemiyorsanız bu parçaya mutlaka bir şans vermelisiniz. Tüm kupalara uyumlu fincan ısıtıcısı Burada.

17. Masanıza ekstra depolama alanı ekleyin.

Çalışma masanızda fazladan depolama alanınız yoksa üzerine yapıştırılabilir çekmeceler sağlayabilirsiniz. İki set halinde plastik çekmeceler Burada.

18. Hiçbir şey uzanmanın rahatlığıyla karşılaştırılamaz.

Bilgisayarınızı, farenizi, içeceğinizi ve hatta tabletinizi koyabileceğiniz altı adet yastıkla güçlendirilmiş bilgisayar yastığı son zamanların en çok tercih edilenleri arasında yer alıyor. BuradaBulabilirsin.

19. Yastık fikri popüler değilse..

Hem bilgisayar tablası hem de bilgisayar sehpası olarak kullanabileceğiniz bu çalışma oldukça kullanışlı görünüyor.

BuradaBulabilirsin.

dogankentajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu