Sağlık

Güzelliğin en doğal sırrı: Magellan® Vampire Facelift

Doku Clinic, estetik ve sağlık kavramlarını bir araya getirerek plastik ve estetik cerrahi, medikal estetik, saç ekimi ve diş tedavileri alanlarında geniş bir hizmet yelpazesi sunmaktadır. Uzman hekim kadrosu ve ileri teknolojiye sahip tıbbi cihazlarıyla her hastanın bireysel ihtiyaçlarına odaklanarak kişiye özel hizmetler sunan Doku Clinic, hastalarına daha iyi bir yaşam kalitesi sunmayı hedefliyor. Estetik cerrahi alanında hastaların beklentilerini karşılamak ve en uygun sonuçları elde etmek amacıyla burun estetiği, meme estetiği, yüz ve vücut estetiği gibi çeşitli cerrahi işlemleri titizlikle uygulamaktadır.

Doku Clinic’in sunduğu hizmetlerden bir diğeri de cilt yaşlanmasıyla mücadelede en yeni ve etkili çözümlerden biri olan cilt yaşlanmasıdır. Magellan® Vampir Tedavisidir . Adını, ünlü kaşif Ferdinand Magellan’ın Pasifik Okyanusu’nu keşfetmesinden ilham alan bu sistemle hücrelerin gücünün keşfedilmesinden almaktadır. FDA onaylı bu tedavi, kişinin kendi kanından elde edilen kök hücrelerin ve trombosit büyüme faktörlerinin benzersiz bir yoğunlukta konsantre edilmesiyle uygulanan çok özel bir yüksek teknoloji uygulamasıdır.

İşlem, kanda aktive olan trombositlerin ürettiği büyüme faktörlerinin kullanılmasıyla cildin en doğal haliyle gençleştirilmesiyle gerçekleştirilir. Magellan® Vampir TedavisiBir diğer PRPDiğer işlemlerden ayıran en değerli özelliği kişinin kendi kanından 50 ml alınarak kapalı, steril bir sistemde saklanması sonrasında elde edilen yüksek yoğunluktaki kandır. PRPkişisel ihtiyaçlara göre kişiye özel ayarlanmasıdır.

Cildin yüzeysel katmanlarına enjekte edilecek ve mezoterapi prensibine göre etki edecek bir fraksiyondur. Burada trombositler hücre çoğalmasını ve kollajen ve elastin sentezini uyaracaktır. Büyüme faktörleri ihtiyaç duyulan bölgeye enjekte edildiğinde kök hücrelerin yeni hücreler oluşturmasını teşvik eder. Böylece yeni kolajen, yeni fibroblastlar ve yeni kan hücreleri salınır.

Magellan® Vampir TedavisiCildi yenileme, cilt hasarlarını giderme ve cilt gençleştirme etkisi ile son yılların en çok tercih edilen uygulamaları arasında yer almaktadır. FDAonaylı Magellan® Vampir Tedavisi ; Yüz, göz çevresi ve ağız, boyun, dekolte ve genital bölge olmak üzere kozmetik, dermatoloji ve üroloji uygulama alanlarını kapsayacak şekilde hem yüze, hem vücuda hem de saça uygulanabilmektedir.

FDAonaylı Magellan® Vampir Tedavisi Yeniliği ise diğer klasik otolog mezoterapi sistemlerine göre büyüme faktörleri açısından %85’e kadar daha zengin plazma elde etmemize olanak sağlamasıdır. Kişinin vücudunda sıkılaşma ve gençleşme istenilen her bölgesine uygulanabilir.

Magellan® Vampir Tedavisi Uygulamadan hemen sonra sonuçlar; Kırışıklıkların yumuşatılması, boyun ve yüzün sıkılaştırılması, cilt dokusunun güzelleştirilmesi, renk bozukluklarının ve cilt pigmentlerinin düzeltilmesi, yanık, travma ve hatta sivilcelerden kaynaklanan yara izlerinin iyileştirilmesi, çatlakların yok edilmesi gibi gözle görülür sonuçlar elde edilmektedir.

Bu tedavi mevcut güzelliğinize zarar vermeden doğal güzelliğinizi korumanıza ve öne çıkarmanıza yardımcı olur. Her biri cildinizi canlandırırken doğal güzelliğinizi öne çıkarıyor. Unutmayın, kendinizi sevmek ve doğal güzelliğinizi korumak her zaman güzellik yolculuğunuzun en önemli adımıdır.

Detaylı bilgi için Doku Clinic’in web sitesini ziyaret edebilirsiniz: Dokumedical.com.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu