Haber

Kolombiyalı Ünlü Oyuncu Sofia Vergara, 20 Milyon Dolarlık Lüks Malikanesini Satışa Çıkardı

Hatırlarsanız her yeni yılla birlikte 5 yaş daha gençleşen Kolombiyalı güzel oyuncu Sofia Vergara, geçtiğimiz temmuz ayında eski eşi Joe Manganiello’dan boşanma kararı almıştı. O dönemde oldukça ses getiren bir ilişkinin ardından Vergara, 2014 yılında satın aldıkları malikaneden uzun süredir elden çıkarmak istiyordu. Bakalım ünlü oyuncumuz nasıl bir ev satmaya çalışıyor ve değeri ne kadar?

Kaynak:https://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz…

Kolombiya doğumlu Amerikalı aktris Sofia Vergara ilk olarak televizyon programlarında ve reklamlarda yer aldı. Daha sonra İngilizce konuşulan medya dünyasında tanındı.

En sevilen dizisi ‘Modern Family’de canlandırdığı kaotik, dramatik ve aynı zamanda sempatik karakter ‘Gloria’ ile çok başarılı bir oyuncu olduğunu herkese kanıtladı.

Bu yıl Ocak ayında yayına girecek olan Netflix’in yeni küçük dizisi ‘Griselda’yı sabırsızlıkla beklediğimizi duyuralım. Vergara dizide Kolombiyalı uyuşturucu baronu Griselda Blanco’yu canlandıracak.

Şimdi… Vergara’nın asıl konusuna gelelim. Mahremiyetlerine büyük önem veren bu çift, 2023 yılının Temmuz ayında birbirlerinden ‘dostça’ ayrıldıklarını açıklamıştı.

2020 yılında eski kocası Manganiello ile Beverly Park’ta 20 milyon dolarlık bir malikane satın aldı ve ayrılmadan önce bu malikaneyi ana ikametgahları yaptılar. Mahallenin büyük bir kısmı teknik olarak Los Angeles’ta bulunsa da, Beverly Hills ve Batı Hollywood gibi lüks komşu şehirlerin arasında yer almaktadır.

Vergara, malikanenin fiyatını inanılmaz bir şekilde 5,7 milyon dolar düşürerek istenen fiyatı 13,95 milyon dolara düşürdü. Ancak bu kararın arkasındaki hikaye oldukça ilginç.

İşte söz konusu ünlü Beverly Hills malikanesi!

Evin önceki fiyatıyla baş edemeyen Vergara, fiyatı bir ay içinde 18 milyon dolara düşürdü ancak bu da istediği ilgiyi görmedi. Sofia’nın kararlılığında bir diğer faktör de konağın son birkaç yıldır onun asıl ikametgahı olmaması. 2020 yılında Joe Manganiello ile birlikte Beverly Park’ta yeni bir malikane satın alan çift, eski Beverly Hills evini ana ikametgahları olmaktan çıkardı.

Vergara’nın Beverly Hills’teki lüks rezidansı, 2022’de ilk kez satışa çıktığında 19,6 milyon dolar fiyatla listelenmişti.

Ancak beklenen ilgiyi göremeyince Ocak ayında piyasadan çekildi. Eski kocası Joe Manganiello’dan ayrıldıktan sonra Sofia, konağı satmaya kararlı kaldı ve istenen fiyatı önemli ölçüde düşürdü.

Konağın bulunduğu mahalle teknik olarak Los Angeles’ta olsa da lüks şehirler Beverly Hills ile Batı Hollywood’un arasında yer alıyor. Bu, Sofia’nın evinin satılmasına yönelik şiddet içeren süreci karmaşık hale getirir.

Sofía Vergara, eski evinden beklediği ilgiyi göremese de hâlâ güzel bir kâr elde etmeyi umuyor. True Blood yıldızıyla evlenmeden bir yıl önce, 2014 yılında 10,6 milyon dolara satın aldığı konak, artık yüksek kâr potansiyeli sunuyor.

Ev 2006 yılında inşa edilmiş ve iç mimar Jennifer Bevan ile yapılan işbirliği sonucunda Toskana villalarından ilham alan bir tasarım şeması ortaya çıkmıştır.

11.000 m2 alana sahip konakta havuz, 10 kişilik sinema, tam donanımlı spor salonu ve 3.000 şişe kapasiteli şarap mahzeni gibi pek çok özellik bulunuyor.

Sofia Vergara’nın Beverly Hills’teki malikanesi bir Hollywood yıldızının yaşam tarzını yansıtıyor.

Ancak bu şık rezidansın satışı, bir ayrılık ve yeni bir başlangıç ​​arayışının bir parçası olarak karmaşık bir süreç haline geldi.

Görünüşe göre Sofia Vergara bu evi satmaya oldukça kararlı.

Bu tasarıma göz atın!

Evin büyük fiyat indirimi ve Sofia Vergara’nın kararlılığı hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım…

tillo-haber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu